23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialNoile oferte Roca pentru bateriile de lavoar și duș

Noile oferte Roca pentru bateriile de lavoar și duș

Dușurile sunt în trend! Oamenii sunt tot mai mult pe fugă, preferă dușurile mai mult decât băile, tocmai de aceea experiența dușului trebuie să fie din ce în ce mai variată și plăcută. Pe lângă dezvoltarea unor noi linii de design sau funcții, precum capul de duș cu funcția de ploaie, sau noi tehnologii ce permit economisirea apei sau o siguranță mai mare în utilizare, Roca aduce și noi oferte pentru seturi complete de duș cu un design accesibil tuturor.

Colecția Monodin este un reper în portofoliul Roca, inspirată din eficiența și pragmatismul designului rafinat în timp. Colecția este revizuită în fiecare sezon pentru a include ultimele tehnologii, în timp ce designul modern, urban și elegant se potrivește fiecărui spațiu de baie. De aceea colecția Monodin este una dintre cele mai solicitate atunci când se dorește modernizarea spațiului din baie.

Setul include o baterie de lavoar, o baterie de baie și duș și o bară de duș cu cap mobil  din colecția Stella de 700 mm, la prețul 829 lei (TVA inclus)

Esmai urmează un design sobru, compact, fără linii extra. Cu toate acestea, colecția are un aer urban ce permite simplificarea designului din baie și reinterpretează întregul spațiu pentru o eleganță sofisticată.

Setul include o baterie de lavoar, o baterie de baie și duș și o bară de duș cu cap mobil  din colecția Stella de 700 mm, pentru 999 lei (TVA inclus)

Dușurile au trei funcțiile de Puls, Ploaie și Soft.

Oferta pentru cele două seturi aduce și o garanție de 5 ani pentru toate produsele din set. 

Ambele colecții de baterii includ tehnologii patentate Roca ce permit o mai bună economie a apei și o întreținere mai ușoară:

SofTurn®

SofTurn® garantează cel mai înalt nivel de confort și precizie în manevrarea mixerului, prin urmare permite setarea exactă a debitului de apă și a temperaturii.

EverShine®

Frumusețea cromului a cărui strălucire rezistă în timp la toate bateriile Roca se datorează inovației patentate de companie pentru sistemul de cromare, numit EverShine®.

 

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...
Ultima oră
Pe aceeași temă