Pentru o alimentatie sanatoasa, fara a face compromisuri in materie de gust, puteti apela la secretul bucatarilor profesionisti: combinarea caldurii conventionale cu aburul. Aceasta tehnica sta la baza cuptorului CombiSteam de la Electrolux, care nu doar pastreaza aroma naturala, gustul, culoarea si textura alimentelor, dar si valorile nutritive.
Cuptorul cu abur CombiSteam de la Electrolux combina metodele gatitului traditional cu beneficiile aburului, pentru a asigura o aroma aparte preparatelor si pentru a le pregati intr-un mod foarte sanatos si rapid. Dispunand de noua functii de gatit, vei putea alege combinatia perfecta de abur si caldura, in functie de preparatele pe care doresti sa le obtii. De asemenea, cu ajutorul sondei FoodProbe, vei putea monitoriza exact gradul de preparare a carnii, pentru a obtine mereu crusta aurie si textura suculenta experimentate pana de curand doar la restaurant.
Datorita capacitatii de 74 de litri si a tehnologiei cu abur, vei putea pregati un meniu de 3 feluri intr-un timp record, cu 20% mai scazut decat cel alocat in cazul altor cuptoare. Prepararea cu abur impiedica amestecarea aromelor, iar sistemul de ventilatie inteligent te asigura de o preparare uniforma, indiferent de nivelul la care asezi preparatul. Astfel, vei folosi timpul pe care il ai la dispozitie pentru gatit mult mai eficient si cu rezultate mult mai gustoase.
Nu in ultimul rand, dupa ce preparatele vor fi gata, vei putea uita de grija urmelor de mancare din interiorul cuptorului, daca vei opta pentru modelele CombiSteam de la Electrolux, intrucat sunt dotate cu functii de autocuratare. Astfel, printr-o simpla apasare de buton, vei uita de curatarea cuptorului.