13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimavara aduce thecraftlab by Irina Neacșu la Casara

Primavara aduce thecraftlab by Irina Neacșu la Casara

Casara și thecraftlab încep primăvara cu o colaborare specială! Începând cu luna martie, puteți admira și comanda piesele iconice semnate thecraftlab by Irina Neacșu precum și noua colecție CER, proaspăt lansată la Paris, la Maison&Objet, în showroomul Casara din Calea Dorobanților, nr. 159.

Colecția CER, inspirată de călătoriile și experiențele sub cerul liber ale designerului, reprezintă dezvoltarea unei direcții recent conturate în creația brandului thecraftlab: piesele home&deco sunt acum personalizate cu printuri digitale după picturile semnate de Irina Neacșu, inspirate de drumețiile alpine, experiențele și emoțiile din călătorii.
Bancheta Sky is the Limit, fotoliile Daydreamer, Explorer, Silence is Bliss și canapeaua Lost in Tranquility evocă emoția unor cadre idilice inspirate atât de natură, cât și de peisaje urbane din România. În același timp, colecția e completată de piese decorate cu printuri cu animale fantastice, conturând povești inspirate tot de drumețiile sub cerul liber.

Casara și thecraftlab au sărbătorit debutul acestei colaborări, cum altfel, decât alături de prieteni și parteneri, într-o atmosferă boema și jovială, specifică celor două branduri. Pe lângă frumoasele piese semnate de designerul Irina Neacșu, cei prezenți s-au putut bucura și de parfumul vegetal proaspăt al dealurilor Dobrușei ce se regăsește în vinurile ”Domnul de Rouă” de la Crama Avincis, precum și de aroma perfectă a cafelei Illy preparată la espressorul FrancisFrancis X7, proiectat de reputatul arhitect italian Luca Trazzi și catalogat drept unul dintre cele mai bune espressoare de lux din lume.

Special pentru această ocazie, designerul Irina Neacșu a realizat o colectie capsulă: Primavara pentru Casara – Little Precious.

Little Precious este o metaforă a primaverii văzută din atelierul thecraftlab by Irina Neacșu; o celebrare a micilor detalii colorate, dinamice, care animă gradină, energizează spiritul, surprind ochiul, hrănesc curiozitatea și declanșeaz bucuria. Little Precious este o poveste în detaliu, despre detaliile frumoase din jurul nostru. Colecția-capsula este construită pe baza ilustrațiilor în acuarelă semnate de Irina Neacșu.Acestea sunt transpuse în print digital pe materiale textile, înnobilate cu broderie manuală și condimentate cu frânturi de text și idei, toate vorbind despre reinventare personală și încredere, despre umor și bucuria jocului de descoperire a unor drumuri noi, senine. Little Precious este concepută de thecraftlab by Irina Neacșu pentru Casara, cu ocazia inaugurării colaborării dintre cele două branduri, pe 18 martie 2015. La showroomul Casara din Calea Dorobanților 159, colecția-capsulă Little Precious poate fi admirată, achiziționatăși comandată în formule personalizate, atât în ceea privește produsele home&deco care definesc domeniul de activitate a celor două branduri, cât și accesoriile de primavară – tricouri și genți.

 

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă