22.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialProduse de amenajări interioare de care nu știai până acum!

Produse de amenajări interioare de care nu știai până acum!

Ai tot citit despre tapet, parchet și piese de mobilier pe internet când vrei să cauți idei de amenajări interioare. Noutățile din portofoliul Decora House îți vor arăta tipuri de produse de care fie ai auzit foarte puțin, fie chiar nu ți-au fost prezentate deloc. Dacă nu ți se par cunoscute, te așteptăm la o vizită în showroom. Astăzi îți dăm câteva idei despre ce poți să faci cu pluta (Da, ai citit bine! Am spus plută.) și cum ar putea să arate interiorul casei tale cu vopseaua decorativă Bronx.

  1. Pluta decorativă

ESTETIC, FUNCȚIONAL, CREATIV, UNIC. TERMO ȘI FONOIZOLAȚIE DE EXCEPȚIE.

Deși imaginile de mai jos arată case desprinse din revistele de Home&Deco, placările interioare cu plută sunt recomandate în zone unde problema poluării fonice și încălzirea centralizată precară se simte mai acut. În cazul României, la bloc. Dacă este protejată cu un strat-două de lac pluta poate fi utilizată cu succes, mai ales pentru încăperile cu grad de umezeală mai ridicat, cum ar fi bucătăriile sau băile, pentru că nu mucegăiește. Rezistența la vapori este dată de structura celulară a plutei, constituind excelente bariere împotriva vaporilor și asigurând protecție împotriva condensului.

Noi recomandăm o atenție sporită la grosimea plăcilor de plută. Cei care își doresc să folosească pluta pentru proprietățile ei antifonante și termoizolante să aleagă plăci de 4 sau 5 mm. Pentru proiecte cu rol mai mult decorativ puteți merge pe plăci de 2-3 mm. Pluta de perete de la Muratto arată deosebit și este ușor de întreținut. Imaginea și textura sunt greu degradabile și poți să o folosești în proiecte dintre cele mai diverse. Imaginează-ți doar, cum, în camera copiilor tăi, în pereții placați cu plută stau înfipte poze și desene de toate felurile.

  1. Efectul decorativ urban cu vopseaua decorativă Bronx

DUR, VIOLENT, PERICULOS, PUR. EFECTUL DECORATIV DESPRINS DIN URBANUL MARILOR METROPOLE. RECREEAZĂ FASCINAȚIA EVOLUȚIEI CITADINE ÎN SPAȚIUL TĂU.

Desprins dintr-un film de Scorsese, efectul urban decorativ Bronx este exclusiv pentru proiectele de amenajări interioare nonconformiste. Fiecare perete spune o altă poveste urbană. Este ca și cum ai alege să îți redecorezi locuința pornind de la vizualuri de street art. Tencuiala poate fi îmbinată cu motive pop-art: gesturi binecunoscute ale unor dive hollywoodiene în epoca lor de glorie, decupaje de ziar și colaje cu branduri renumite. Cu tencuiala decorativă Bronx ai propriul spațiu de joacă. Poți să îl umpli cu graffiti, poți să faci din el un panou cu amintirile din vacanță, poți să agăți un sac de box sau îl poți lăsa pur. Noi îl recomandăm pentru spații de locuit open și pentru living-uri.

Cele mai citite

ELCEN îl acuză pe Nicușor Dan că minte

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, 23 mai, într-o conferință de presă că lipsa apei calde în mai multe sectoare din...

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...

PSD și-a stabilit ținta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, până la finalul acestui an. 

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene anunță pe pagina sa de Facebook că deja au fost încheiate în țara noastră contracte de peste 6 miliarde de euro pentru proiectele...
Ultima oră
Pe aceeași temă