15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialSoluții complete pentru baterii de baie de la Roca - Colecția de...

Soluții complete pentru baterii de baie de la Roca – Colecția de baterii Monodin

Colecția de baterii Monodin este un punct de referință în portofoliul Roca, inspirată din eficiența și spiritul practic dobândite în zeci de ani de experiențe în design. Această colecție aduce o revitalizare a liniilor convenționale în produse și soluții moderne, urbane, elegante, dar sobre pentru un maxim de confort și utilizare responsabilă a resurselor naturale.

În această toamnă, Roca aduce o ofertă cu adevărat special în România: setul de 3 baterii Monodin la numai 757 lei (TVA inclus). Oferta include un mixer pentru lavoar, o baterie de cadă cu duș manual, având inclus și suportul de cap de duș și furtun flexibil, cât și o bară glisantă pentru duș Stella de 700 ml. Oferta aduce și o garanție de 5 ani a produselor, confirmând încă odată angajamentul pe care Roca și-l asumă față de confortul și siguranța consumatorilor.

Colecția Monodin, un exemplu de inovare pentru consumator, de la Roca

Produsele disponibile în ofertă au toate caracteristicile care fac din bateriile Roca un reper al calității destinat spațiului băii. Toate bateriile Monodin reduc cu până la 50% consumul de apă. Sistemul de Securitate exclusiv, „Click”, contribuie la reducerea debitului de apă. Totodată, forma și designul colecției Monodin previn depunerea reziduurilor, iar finisările cromate fac procesul de întreținere și curățare mult mai simplu și asigură un aspect de nou în ciuda trecerii timpului. 

Colecția Monodin este semnată de Toni Clariana, un designer din Barcelona a care a lucrat în cariera sa inclusiv în industria automotive. Toni Clariana este și fondatorul biroului magma Design, caracterizat de interdisciplinaritate și o abordare unică în industria de design. magma a fost distinsă cu o serie de premii printre care bine-cunoscutele premii ale Spaniei, Delta Silver Adi-Fad și Premio Letra.

Roca, lider mondial în producția de obiecte sanitare, are o tradiție solidă în producția de baterii care datează încă din 1935. De atunci, colecția de baterii Roca a devenit disponibilă în 135 de țări, inclusiv în România. În prezent, mai mult de 4,6 milioane de băi din întreaga lume sunt echipate cu baterii Roca.

Cele mai citite

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

VIDEO. Manchester City, noua și vechea campioană a Angliei. Trupa lui Guardiola câștigă titlul în Premier League

Manchester City a făcut istorie în fotbalul englez, câștigând pentru al patrulea an consecutiv titlul de campioană a Angliei. Această performanță este una de...
Ultima oră
Pe aceeași temă