11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialSoluţii noi pentru spaţiile mici: eroi nevăzuți și neauziți ai mobilierului

Soluţii noi pentru spaţiile mici: eroi nevăzuți și neauziți ai mobilierului

Confortul începe de la uşa de la intrare a fiecărei clădiri. Pe de altă parte foarte des ne confruntăm cu problema spaţiilor mici. Garsonierele şi apartamentele de două camere sunt topul preferinţelor imobiliare, acestea fiind mai ieftine, mai uşor de întreţinut şi avînd necesitând cheltuieli mai mici cu facturile.

Dar chiar dacă locuinţa este mai mare, este posibil ca numai în cazul anumitor funcţiuni, unele foarte importante, cum este cazul băii şi bucătăriei, să ne confruntăm cu spaţii mici. De aceea sunt dezvoltate soluţii speciale, inteligente, care  să ofere răspunsuri pentru astfel de probleme.

Un bun exemplu este compania Häfele care a lansat o serie de produse pentru segmentul rezidențial, de birouri sau arhitectural. Astfel, un nou concept arhitectural inovator este MicroApart 20/30, al cărui concept este “mai multă viață pe metru pătrat“, putându-se locui inteligent în spații de mici dimensiuni, modulare și multifuncționale. Focusul este pe un echilibru între economia de spațiu și calitatea stilului de viață, datorită mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gamă largă de nevoi.

De la panourile de perete versatile la dressing-urile deschise, pe baza acestor produse se pot dezvolta soluții personalizate și în industria hotelieră. O cameră cu același design este posibilă printr-o selecție exclusivă de peste 200 de armături și accesorii compatibile și disponibile la nivel mondial, astfel încât oaspeții să se bucure de un design integrat al camerelor și al băilor: de la mânerele cuierelor pentru haine la mânerele pentru mobilă.

Sunt propuse cele mai recente sisteme de uși pentru aplicaţii rezidenţiale şi hoteluri: o ușă de acces la balcon cu caracteristici îmbunătățite de securitate, izolare fonică și termică; o ușă de cameră de hotel care poate fi deschisă cu ajutorul unui smartphone și ușa glisantă de tip Pocketdoor, o soluție magică, care economisește spațiu fiind în acelaşi timp ușor de întreținut.

Cheia tradițională, metalică, este schimbată într-una fiabilă, digitală pentru accesul în industria hotelieră, astfel că oaspeții unui hotel își vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicații. Inovația Dialock reinventează industria hotelieră printr-o experiență simplă, practică și digitală ce aduce îmbunătățiri atât în desfășurarea activității zilnice, cât și în satisfacția utilizatorilor.

Eroii nevăzuți și neauziți ai mobilierului tău este o campanie lansată de Häfele România plecând de la ideea că feroneria arhitecturală şi pentru mobilier, precum şi sistemele electronice de închidere sunt greu de explicat, înțeles sau văzut, însă atunci când sunt puse în practică ne ușurează activitățile cotidiene, și astfel devin adevărați eroi care asigură că totul funcționează calitativ și eficient, iar acțiunile noastre zilnice sunt simple și organizate.

 

 

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă