7.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialTermoizolarea cu placi de vată bazaltica Rockwool pentru Casa e4 din caramida...

Termoizolarea cu placi de vată bazaltica Rockwool pentru Casa e4 din caramida de la Wienerberger

Casa e4 din caramida de la Wienerberger a intrat intr-o noua etapa de executie: termoizolarea cu placi de vata bazaltica Rockwool.

Pentru Casa e4 din caramida de la Wienerberger, un model de casa eficienta energetic, a fost ales sistemul Rockwool pentru a avea performante energetice de lunga durata, indiferent de anotimp.

Din acest motiv, izolarea termica este unul din momentele cheie ale procesului de constructie, datorita faptului ca reprezinta unul din elementele alese pentru a atinge performanta energetica aproape de zero. Pentru termoizolarea Casei e4 din caramida de la Wienerberger a fost ales sistemul de termoizolare exterioară REDArt de la Rockwool, compus din plăci de vată bazaltică Frontrock Max E si mortare.

Constructorii au demarat montarea placilor din vata bazaltica de la Rockwool, menite sa atinga confortul termic, dar si sa contribuie la durata de viata a casei, facand din acestea o alegere sustenabila, datorita materialului din care sunt facute, respectiv roca vulcanica.

Datorita izolatiilor din vata bazaltica ROCKWOOL, Casa e4 din caramida de la Wienerberger va beneficia de o izolare fonica excelenta, materialul avand totodata si un grad ridicat de permeabilitate la vapori. Mai mult, in cazul unui incendiu, vata bazaltica nu va emana fum si va impiedica raspandirea focului, chiar si la temperaturi de peste 1000°C.

Acest lucru este posibil datorita produsului Frontrock Max E „Dual Den¬sity”, compus din 2 straturi integrate: stratul superior, care are o densitate marita si ii confera rezistenta superioara la actiuni mecanice si impact, plus stratul inferior, cu o densitate care ii confera o izolatie termica mai buna cu 10% fata de produsele clasice si cu 17% fata de produsele de tip lamela.

Astfel, datorita unei termoizolatii exterioare realizata cu materiale de calitate si atentie la detalii, Casa e4 din caramida de la Wienerberger, va oferi familiei un climat interior placut, confortabil si stabil indiferent de anotimp.

 

Cele mai citite

CSM București a făcut un nou transfer! Alina Grijseels, „tigroaică” pentru doi ani

Formația de handbal feminin CSM București a anunțat transferul jucătoarei Alina Grijseels, componenta echipei Metz, pe care „tigroaicele” urmează să o întâlnească în sferturile...

Simona Halep o face praf pe Wozniacki: „Ar trebui să citească decizia mai bine. Şi dacă nu o înţelege, să i se traducă”

Simona Halep a revenit în România după ce săptămâna trecută a participat la turneul WTA de la Miami, primul de după ridicarea suspendării în...

De ce sunt coroanele integral ceramice atât de scumpe?

Dacă ai nevoie de o coroană dentară, există o gamă largă de opțiuni. În funcție de situația clinică și de pretențiile estetice, dar și de...
Ultima oră
Pe aceeași temă