13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialYour World in Sustainable Color, Vopselele sustenabile și lumea celor 4100 de...

Your World in Sustainable Color, Vopselele sustenabile și lumea celor 4100 de culori Benjamin Moore

Benjamin Moore în România a organizat Your World in Sustainable Color, un seminar dedicat standardelor ecologice, performanțelor vopselelor Benjamin Moore și paletei deosebit de largi de culori pe care compania o pune la dispoziția publicului pentru fiecare tip de vopsea. Evenimentul a avut loc în București, la SOFA World Cuisine și a beneficiat de prezența extraordinară a lui Sharon Grech, Color & Design Expert și Spokesperson pentru Benjamin Moore & Co, precum și de prezența lui Phil Bishop, International Sales Manager în cadrul Benjamin Moore & Co.

Sharon Grech este absolventă a Universității din Toronto, secția Artă și Istoria Artei. Experiența lui Sharon în ce privește produsele de vopsit și utilizarea culorilor pentru casă, acumulată în mai bine de 20 de ani de colaborare cu Benjamin Moore & Co este deseori citată în presa din SUA și Canada. Dincolo de aparițiile mediatice însă, Sharon își extinde atât pasiunea cât și autoritatea în domeniu dezvoltând numeroase colecții de culori pentru Benjamin Moore, dintre care amintim aici unele dintre cele mai cunoscute piese – Designer Classics Colour Collection, Toronto Heritage Palette și cataloagele cu tendințele anuale de culoare.

Phil Bishop, în prezent International Sales Manager în cadrul Benjamin Moore & Co, și-a început cariera în această companie acum 31 de ani, în poziția de chimist. A participat la dezvoltarea formulelor, la îmbunătățirea performanțelor tehnologice ale produselor, iar de-a lungul seminarului de miercuri, intervențiile tehnice ale lui Phil au clarificat ce înseamnă VOC, ce înseamnă 0 emisii, respectiv cum se comportă produsele Benjamin Moore în comparație cu competitiorii lor de pe piață.

„Miercuri 24 februarie, la seminarul Your World in Sustainable Color, am descoperit o nouă dimensiunie a psihologiei culorii, am dezbătut trendurile în materie de culori pentru anul 2016 și am aflat ce presupune o nouă tehnologie de vopsire care nu afectează sănătatea utilizatorilor și sporește indicii de sustenabilitate. Mulțumim pe această cale tuturor profesioniștilor care au ales să fie prezenți în public la Your World in Sustainable Color. Nu în ultimul rând, mulțumim partenerilor media, care s-au asigurat că pasiunea noastră pentru culoare și determinarea de a transforma o meserie de zi cu zi într-un eveniment special, nu au trecut neobservate.”, a spus managerul Benjamin Moore în România.

„Să nu vă fie teamă de culoare. Aduceți cât mai multă culoare în viața voastră. Este un instrument versatil, ușor de manevrat și putem jongla la nesfârșit cu mii de combinații.” a spus în cadrul seminarului Sharon Grech. Color & Design Expertul Benjamin Moore a dezbătut pe larg tendinţele privind alegerea şi utilizarea culorilor la interior, posibilităţile extrem de largi pe care le oferă paleta de culori a brandului. Totodată a explicat care este în opinia Benjamin Moore culoarea anului 2016 – albul, aducând numeroase exemplificări privind avantajele acesteia.

Cele mai citite

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă