30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecial(P) Ce carucior pentru copil sa aleg? Sfaturi de la nichiduta.ro

(P) Ce carucior pentru copil sa aleg? Sfaturi de la nichiduta.ro

Daca achizitionati un carucior, este important ca functionalitatea sa fie perfecta si, daca se poate, sa poata fi utilizat in doua moduri. Motivul pentru care va sugeram aceasta varianta este simpla: platind pretul unui carucior va alegeti cu doua carucioare ce pot fi utilizate timp mai indelungat, alaturi de accesoriile acestora incluse in pachet. Acest  sfat este adresat si persoanelor care doresc sa achizitioneze un carucior pe care ulterior sa il ofere cadou unei familii ce asteapta un bebelus sau poate fi un util cadou de botez.

            In cazul in care considerate ca varianta oferita de noi este buna, va prezentam cateva asemenea carucioare transformabile ce pot fi achizitionate si prin comenzi on line cu livrare la domiciliu indiferent de locatia distribuirii. Unul dintre aceste modele de carucioare ce sunt si raman favoritele clientilor on line este “Caruciorul Kunert Vip 2 in 1” ce poate fi achizitionat in varianta cromatica turqoise sau maro castana. Realizat pe structura rezistenta de aluminiu, accesorizat cu 4 roti mari din cauciuc ce se monteaza si se demonteaza simplu, printr-un simplu „clic” al mecanismului rezistent. Materialul textil din care este realizata partea de landou si hamacul pentru caruciorul sport este rezistent si lavabil la temperaturi de 30 grade. Un alt avantaj al acestui carucior il reprezinta manerul reversibil si reglabil pe inaltime. Partea de landou este incapatoare si inaltimea adecvata sigurantei bebelusului ce poate folosi landoul ca patut sau ca loc de distractie in stare de veghe. Accesorizat cu copertina retractabila si detasabila, protejeaza copilul de rafalele de vant, de razele soarelui, reprezentand si un excelent suport pentru a a gata jucarioare colorate. Landoul are doua manere laterale cu care poate fi simplu de transportat in diverse cazuri cand situatia o impune. Pe aceeasi structura poate fi montat hamacul caruciorului sport. Spatarul acestuia este reglabil in 3 pozitii, oferind spatiu necesar de somn sau de plimbare. Siguranta celui mic este realizata prin centura cu prindere in 5 puncte si cu protectie pentru umeri si burtica, dar si a barei detasabile si rabatabile. Suportul pentru picioare are insertie de folie pentru a proteja suprafata de eventuale pete. Ansamblul este accesorizat cu saculet pentru picioare calduros si generos ca dimensiuni, astfel incat sa protejeze micutul in plimbarile din timpul racoros sau rece, copertina are un buzunar incapator pentru accesorii, cosul de cumparaturi este generos si rezistent, iar in gentuta mamicii este spatiul suficient pentru sticluta si alte accesorii in cazul unor deplasari mai lungi. Husa de ploaie sau vant poate fi utilizata atat in cazul landoului, cat si in cazul caruciorului sport. Caruciorul poate fi utilizat in conditii excelente de cand copilul are cateva zile, pana cand acesta implineste varsta de 3 ani.

            Daca preferati un model personalizat coloristic pentru baieti, puteti opta pentru modelul  ”Caruciorul Coccolle Sereno 2 in 1”. Acest carucior poate fi cu usurinta transformat din landou in carucior sport folosind aceeasi structura stabila din aluminiu pe care se ataseaza accesoriul dorit, cu spatiul pentru bagaje in partea inferioara. Ansamblul este pozitionat pe trei roti cu cauciuc ce asigura rezistenta si echilibru perfect. Landoul si hamacul sport pot fi montate cu fata sau cu spatele in directia de deplasare. Landoul este accesorizat cu copertina generoasa, retractabila si detasabila si cu saculet pentru picioare. Acesta din urma poate fi utilizat cu succes si in cazul plimbarilor cu caruciorul sport in zilele friguroase. Dimensiunile landoului permit achizitionarea oricarui model de salteluta dorit. Hamacul caruciorului sport are spatarul reglabil in 3 pozitii, centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, suport pentru pahar sau jucarie, bara de protectie detasabila si rabatabila. caruciorul „Coccole Sereno” este disponibil doar in varianta coloristica albastru marin. Plierea sa simpla, manerul ajustabil pe inaltime si rotile din fata pivotante garanteaza o fiabilitate maxima in manevrare. Plierea compacta a caruciorului si geanta mamicii inclusa in pachet sporesc atributele acestui model de carucior.

            Firma producatoare de carucioare pentru bebelusi si copiii mici ofera doua tipuri de carucioare transformabile: variantele cu landou si carucior sport si varianta cu carucior sport si scaun auto. In functie de necesitate si preferintele dvs, alegeti modelul preferat. Dintre carucioarele prevazute cu landou si carucior sport va sugeram modelul „Caruciorul 2 in 1 Bebetto Nico Plus” realizat in variantele cromatice: gri, rosu, verde, roz. Ansamblul contine suportul landoului si hamacul caruciorului sport ce pot fi montate dupa necesitate pe structura de aluminiu sprijinita pe cele patru roti mari, gonflabile, dintre care cele din fata pivotante si cu sistem de blocare. Sistemul de absorbtie a socurilor, SAS, garanteaza confortul bebelusului si al copilului de pana in 3 ani in conditiile unui teren acidentat sau denivelat. Posibilitatea de ajustare a manerului pe inaltime, sistemul centralizat de franare al rotilor din fata, plierea simpla tip carte si posibilitatea de asezare a landoului sau a caruciorului sport cu fata sau cu spatele in directia de deplasare sunt caracteristici foarte  importante. Acest carucior se paote utiliza zilnic de cand copilul are cateva zile si pana cand acesta implineste 3 ani. Alte accesorii cu care este prevazut caruciorul sport au menirea de a garanta siguranta copilului: centura cu prindere in 5 puncte si bara de protectie rabatabila si demontabila, iar posibilitatea de fixare in 4 pozitii a spatarului asigura confortul celui mic in timpul plimbarilor. Intregul ansamblu este accesorizat cu cos de cumparaturi in partea inferioara, geanta mamicii pentru accesoriile necesare celui mic, plasa antiinsecte, husa de ploaie, saculet calduros pentru picioare si mecanism pentru inaltarea sau coborarea structurii de aluminiu. Aceeasi marca produce si comercializeaza variantele de carucioare transformabile: „Carucior 2 in 1 Bebetto Pascal”; „Carucior 2 in 1 Bebetto Aquarius”.

In cazul in care preferati varianta ce presupune carucior sport si scaun auto, va sugeram sa alegeti modelul „Carucior Bebetto Nico + Scaun auto” in varianta cromatica albastru indigo. Cadrul de aluminiu rezistent este pozitionat pe 4 roti gonflabile ce atenueaza socurile in timpul deplasarii, rotile din fata cu mecanism de blocare centralizata, maner imbracat cu piele ecologica reglabil pe inaltime. Pozitionarea hamacului pentru caruciorul sport se face spre sau dinspre directia de deplasare, iar copertina este retractabila in mai multe pozitii. Suportul pentru picioare are incastrata piele ecologica pentru mentinerea curata a zonei. Cosul generos de cumparaturi, husa de ploaie si husa pentru picioare calduroasa sunt accesoriile incluse in pachet. Odata cu caruciorul sport poate fi achizitionat si utilizat ca scaun/ scoica auto pentru greutatea de 0-13 kg in varianta coloristica negru sau gri.

            „Caruciorul Kerttu 2 in 1” este o alta posibilitate in alegerea pe care o faceti. Acest model poate fi achizitionat on line intr-una din cele trei variante, diferentia coloristic, dar si in privinta accesoriilor cu care este dotat modelul. Varianta „Kerttu Wow” raspunde nevoilor copilului prin landoul spatios si elegant, in nuantele coloristice negru si bej, accesorizat cu copertina generoasa, retractabila si demontabila. Este ideal pentru toate anotimpurile datorita materialului impermeabil si lavabil din care sunt confectionate landoul si hamacul pentru caruciorul sport. Structura sa stabila din aluminiu in culorile gri, negru, alb este pozitionata pe cele patru roti gonflabile din cauciuc ce impreuna cu suspensia atenueaza zdruncinaturile generate de traseele denivelate. Manerul imbracat in piele ecologica este rabatabil pe inaltime, iar landoul si caruciorul sport pot fi amplasate cu fata sau cu spatele in directia de deplasare. Landoul are copertina proprie si saculet pentru picioare in cazul zilelor friguroase, iar capotina are spatiu de ventilatie pentru zilele caniculare. Partea sport are copertina proprie si saculet pentru picioare, iar suportul pentru picioare este reglabil si accesorizat cu piele ecologica pentru pastrarea sa curata. Siguranta celui micin timpul deplasarii este garantata de centura de siguranta cu prindere in 5 puncte cu protectie pentru umeri si de bara de protectie rabatabila si demontabila. Pachetul este accesorizat cu plasa antiinsecte, tavita pentru pahar si gustare sau jucarii, gentuta pentru accesorii si salteluta impermeabila pentru infasat, spatiu pentru bagaje in partea inferioara, mecanism pentru pliere si depliere usoara. Designul sau elegant imbina in mod fericit tehnologia noua cu functionalitatea.

            Varianta „Kerttu Street” este personalizat coloristic pentru fetite, prin combinatia rosu cu suprafete negru, alb, rosu astfel incat eleganta si designul modern sunt atribute aparte. Structura stabila, rotile din fata, generoase si robuste permit schimbarea directiei de deplasare cu usurinta si au sistem centralizat de franare cu pedala. Materialul din care sunt realizate landoul si hamacul sport este lavabil si impermeabil. Landoul generos are functia de leganare daca este asezat pe podea, devenind un patut comod pentru bebelusul pde pana in 3 luni. Spatarul hamacului sport este reglabil in 4 pozitii pentru confortul copilului, iar centura cu prindere in 5 puncte si bara de protectie rabatabila garanteaza siguranta in deplasare. Pentru zilele calduroase cupolele individuale ale celor doua elemente, sport si landou, protejeaza copilul de razele de soare, iar pentru zilele friguroase husele individuale pentru picioare si copertinele il protejeaza de frig sau vant. Cosul spatios si robust pentru cumparaturi, geanta mamicii pentru accesorii si plasa antiinsecte compelteaza pachetul.

            Caruciorul in varianta „Kerttu VIP” are aceleasi caracteristici tehnice, diferentiindu-se coloristic si prin posibilitatea de ajustare a spatarului partii sport in numai 3 pozitii.

            Fireste ca sunt si alte modele de carucioare transformabile. V-am prezentat doar variantele cele mai solicitate de clienti.

Pentru mai multe detalii accesati www.nichiduta.ro

 

Cele mai citite

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă