11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecial10 exemple de situații în care soțul tău vrea să îl minți

10 exemple de situații în care soțul tău vrea să îl minți

Pe lângă alte aspecte care țin de o relație, există compromisurile, care vin sub diferite forme sau mărimi. De fapt, o relație nu poate exista fără acestea. Fie că e vorba despre o alegere simplă a unui film pe care să îl vizionezi cu partenerul tău sau vorbim despre lucruri mai mari, ca mutatul în altă parte, pentru reușita celuilalt, iar lista poate continua cu o mulțime de exemple.

Tot în zona de compromisuri se află și un anumit fel de minciună care este oarecum acceptat într-o relație / căsnicie. Aceasta intră în categoria " a minţi, dar ca să fie bine” și sunt genul acela de minciuni pe care partenerul sau soțul tău vrea să le spui.

În continuare îți prezentăm 10 exemple de situații în care soțul tău vrea să îl minți:

1. Mai bine îl minți decât să îl critici

Dacă sunteți de exemplu la restaurant și el alege ceea ce veți comanda, chiar dacă nu ți se pare o idee bună, să nu îi spui că tu ai fi făcut altfel. Mulțumește-i și chiar minte-l, lăudându-i alegerea.

Un bărbat care este criticat în urma unei acțiuni pe care a vrut să o facă cu bunăvoință, nu va simți să o mai facă și a doua oară.

2. Nu îi spune nici dacă te întreabă

După ce te întorci de la o întâlnire cu prietenele, dacă te întreabă cum mai e fiecare, asta nu înseamnă că vrea cu adevărat să știe, punând întrebarea doar din politețe. Poți să îi răspunzi "că toată lumea e bine” și ai evitat un stres mental al soțului tău. Practic, nu îl minți, dar omiți să îi povestești lucruri care nu îl interesează, pentru că nu îl afectează în mod direct.

3. Nu trebuie să fii de acord cu el mereu, mai bine îl minți

Dacă soțul tău are momente când se plânge în legătură cu părinții sau vreun alt membru din familia lui, asta nu înseamnă că trebuie să îl susții, ci din contră.

Loialitatea față de familie este foarte importantă, mai ales la bărbați și tocmai de aceea trebuie să mergi pe această notă.

4. Să fii de partea lui, chiar dacă nu ești de accord

Dacă soțul tău a avut ceva probleme la muncă și îți povestește despre asta, sau vreun conflict cu cineva, să fii intotdeuna de partea lui și poate chiar să îl minți, prin susținere și încurajare.

5. El e cel mai bun

Poate că nici nu e nevoie să îți spunem că atunci când vine vorba despre voi doi, soțul tău este cel mai bun din toate punctele de vedere.

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Eșec pentru Gloria Bistrița în finala EHF European League. Dunărea Brăila a terminat pe locul patru

Gloria Bistriţa a pierdut finala EHF European League la handbal feminin, fiind învinsă de formația norvegiană Storhamar cu scorul de 29-27, duminică seară, la...

Simona Halep și-a aflat adversara de la turneul Trophee Clarins

Simona Halep va debuta la turneul de categorie WTA 125 Trophee Clarins de la Paris împotriva americancei Mccartney Kessler, jucătoare care în acest moment...
Ultima oră
Pe aceeași temă