10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecial5 lucruri care îţi consolidează relaţia

5 lucruri care îţi consolidează relaţia

Orice relaţie evoluează şi trece prin câteva schimbări de-a lungul timpului. Atunci când iubim sau ne îndrăgostim vrem să împărţim cât mai multe sentimente şi valori cu persoana de lângă noi. Consolidarea relaţiei vine în timp şi îţi dai seama de ea atunci când:

1. Aveţi prima discuţie până în zorii zilei

Astronomii spun că este nevoie doar de 8 minute până când lumina soarelui atinge pământul. Cam atât de mult avem senzaţia că a trecut atunci când ne angajăm într-o discuţie interesantă deşi au trecut mai bine de opt ore. Când amândoi exclamaţi „când a trecut timpul atât de repede, uite cât e ceasul!” înseamnă că aveţi multe subiecte în comun şi aveţi o legătură strânsă unul cu celălalt. Comunicare este cheia unei relaţii de bază şi voi tocmai aţi trecut de primul test.

2. Când te prezintă familiei şi prietenilor ca fiind iubita lui

Acest pas reprezintă faptul că el este dispus să te accepte în viaţa lui şi că are planuri de viitor cu tine. De asemenea, îşi asumă angajamentul unei relaţii şi este mândru să te aibă ca prietenă.

3. Primul „te iubesc”

Cele două cuvinte nu sunt atât de uşor de pronunţat, în special pentru un bărbat. De cele mai multe ori se amână momentul din teama de a fi refuzat sau de a nu fi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul. Este un moment sensibil şi delicat pe care dacă vi-l asumaţi este un pas important în consolidarea relaţiei.

4. Prima ceartă şi prima împăcare

O ceartă poate reîmprospăta o relaţie şi o poate întări. Cearta face parte dintr-o relaţie sănătoasă, în care ambii parteneri sunt sinceri şi îşi spun părerea fără nicio reţinere. Dacă vă împăcaţi printr-o discuţie deschisă şi sinceră, sunteţi pe drumul cel bun.

5. Prima excursie împreună

O excursie presupune câteva zile departe de casă, zile în care veţi locui împreună. Este un pas important într-o relaţie deoarece ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine, să vă descoperiţi tabieturile şi să vă bucuraţi de momentele petrecute împreună.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă