20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecial7 motive pentru care este mai bine să fii într-o relație

7 motive pentru care este mai bine să fii într-o relație

Chiar dacă ești într-o relație sau nu, în ambele situații există avantaje și dezavantaje. Depinde de fiecare cuplu sau persoană în parte și nevoile sau așteptările pe care le ai de la viață sau de la partenerul tău.

Se întâmplă de foarte multe ori ca atunci când ești într-o relație să îți dorești să fii singur și invers. Asta pentru că după cum sunt formați oamenii, niciodată nu ne este îndeajuns și mereu vrem mai mult sau mereu altceva.

Cu toate acestea, există și oameni mulțumiți cu viața lor, indiferent dacă mai există și o a doua persoană sau nu. Iar pentru cei care sunt într-o relație, dar nu pot să vadă beneficiile și avantajele acesteia și pentru cei care se întreabă dacă să facă un astfel de angajament, îți prezentăm 7 motive pentru care este mai bine să fii într-o relație.

1. Trăiești mai mult

O mulțime de studii au arătat că persoanele care au stat într-o căsnicie au trăit mai mult decât cele singure.

2. Mai multe oportunități, bani și distracție

Dacă partenerul tău are aceleași scopuri și dorințe ca și tine, ai mai multe șanse să reușești în a ți le îndeplini, pentru că procesul spre victorie îl veți parcurge împreună

3. Romantismul creează căldură, speranță și fericire

Cu cât ai mai multă iubire, cu atât te vei simți mai împlinit și bucuros sufletește. Iubirea împărtășită este poate cel mai frumos sentiment de fericire și te găsește în situații când nici nu te aștepți. Zâmbetele fără motiv, gândindu-te la partenerul tău sunt poate cele mai sincere şi plăcute zâmbete.

4. Te bucuri mai mult de activitățile pe care le faci

Este un sentiment mult mai plăcut să împărtășești cu persoană iubită ceea ce faci sau faceți împreună, ceea ce vezi sau vedeți împreună sau ceea ce simți sau simțiți împreună, decât dacă totul s-ar petrece doar în mintea și sufletul tău.

5. Mereu e cineva care să te aprecieze pentru ceea ce ești

Indiferent de activitățile pe care le desfășori, reușitele , gândurile, ideile și personalitatea ta vor fi mereu validate de către partener, la fel cum orice ai face, va fi apreciat. Iar dacă după faptă există și răsplată, situația este una mult mai fericită.

6. Intimitate constantă

Atunci când ești într-o relație poți avea parte de intimitate cu persoană respectivă, într-un mod constant și normal, ceea ce te va face o persoană mai deschisă, sănătoasă și eliberată de stresul fizic.

7. Mereu e cineva lângă tine

Să știi că e mereu cineva lângă tine care te acceptă așa cum ești și îți oferă iubire, este tot ceea ce contează. 

 

Cele mai citite

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...

Caracteristicile adevăratului european

De Ziua Europei, cetățenii Bătrânului Continent au înțeles ce îi unește. Iată câteva criterii care caracterizează europeanul de astăzi: Să aibă o relație cu vecinul...
Ultima oră
Pe aceeași temă