10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care să i le...

ZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care să i le dedici mamei tale

Ziua Mamei are originea în America de Nord și se sărbătorește, în cele mai multe țări, în luna mai. În România, Ziua Mamei a fost legiferată în anul 2010 și se sărbătorește în data de 8 martie, odată cu Bulgaria, Belarus, Cehia și Rusia. Iată opt melodii, selectate de publicația The Huffington Post, pe care i le poți dedica mamei cu această ocazie.

1. Boyz II Men – „A Song for Mama"

Formația Boyz II Men interpretează o melodie în care își omagiază mamele pentru dragostea necondiționată și sprijinul pe care ele nu au încetat să le ofere.

„Ai fost acolo pentru mine. M-ai iubit și ai avut grijă de mine întotdeauna. Când cerul a fost înnorat. Oricând mi-a fost greu. Ai fost întotdeauna lângă mine”, spun versurile melodiei.

2. Spice Girls – „Mama"

În anul 1997, trupa Spice Girls a compus o melodie pe care le-au dedicat-o propriilor mame. Versurile melodiei descriu felul în care mamele rămân cele mai bune prietene ale fiicelor lor, chiar dacă mai există și neînțelegeri.

„Te-am înțeles greșit atunci, dar acum pot să privesc cu ochii tăi. Tot ceea ce ai făcut a fost din dragoste pentru mine”, cântă interpretele.

3. Snoop Dogg – „I Love My Mama"

Celebrul Snoop Dogg i-a compus o melodie mamei lui, în care îi spune cât de mult o apreciază.

„M-ai dus de mână în prima zi de școală. M-ai învățat să îngenunchez și să mă rog. M-ai învățat cum să număr de la unu la zece și m-ai învățat să nu uit niciodată de unde am plecat”, îi spune interpretul mamei lui.

4. Backstreet Boys – „The Perfect Fan"

În anul 1999, formația muzicală Backstreet Boys le-au dedicat mamelor lor melodia „Fanul ideal/ The Perfect Fan”, din albumul Millennium.

„M-ai învățat cum să iubesc. Mi-ai demonstrat că vei fi mereu alături de mine. Vreau să îți mulțumesc și mă simt mândru că ești mama mea”, cântă fiecare membru al formației pentru mama lui.

5. Taylor Swift – „The Best Day"

Între cântecele de dragoste dedicate foștilor iubiți, Taylor Swift a scris și o melodie pe care i-a dedicat-o mamei ei.

„Știu că ai fost de partea mea chiar și atunci când am greșit”, îi spune Swift mamei sale.

6. Christina Aguilera – „Oh Mother"

Melodia pe care Aguilera i-o dedică mamei ei are un mesaj diferit de cele ale altor melodii dedicate mamelor. Cântăreața îi mulțumește mamei pentru puterea pe care a avut-o de a scăpa de tatăl ei abuziv.

„Mamă, îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut și încă faci. Împreună vom reuși întotdeaua”, spun versurile melodiei.

7. Elvis Presley – „Mama Liked The Roses"

Celebrul cântăreț Elvis Presley și-a iubit mult mama și s-a recuperat foarte greu după ce aceasta a murit, când interpretul avea doar 23 de ani.

„Mama iubea trandafirii. Îi punem trandafiri pe mormânt în fiecare an, de Ziua Mamei”, cântă interpretul.

8. Il Divo – „Mama”

Formația muzicală Il Divo omagiază mamele din întreaga lume prin melodia „Mama”, în care cântă despre sacrificiile pe care le fac femeile pentru copiii lor.

„Știu că ai crezut în mine și că ai avut visuri pentru mine. Îmi pare rău că a durat atât de mult până să îmi dau seama că sunt tot ceea ce sunt datorită ție”, spune refrenul melodiei.

Cele mai citite

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...
Ultima oră
Pe aceeași temă