11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialActrița Whoopi Goldberg va scrie o carte despre căsnicie

Actrița Whoopi Goldberg va scrie o carte despre căsnicie

Actriţa americană Whoopi Goldberg va scrie o carte satirică despre căsnicie, inspirându-se din cele trei mariaje eşuate ale sale, relatează Mediafax.

Actriţa a semnat o înţelegere cu editura Hachette Books pentru a scrie o carte în care îşi va exprima părerea privind dezavantajele căsniciei şi va oferi explicaţiile sale legat de motivele pentru care unele relaţii nu funcţionează.

"Mi-am dat seama că, având în vedere că sunt una dintre persoanele care a greşit adeseori, aş avea nişte sfaturi privind motivele pentru care cineva nu dă tot ce are mai bun într-o relaţie. Mi-am dat seama că sunt unele lucruri pe care trebuie să le accepţi despre tine în viaţă, cum ar fi să îţi administrezi singur propriile aşteptări, să spui adevărul, să ţii un echilibru între dragostea adevărată şi alte aspecte ale vieţii, incluisv averea şi chiar celebritatea. E greu să ştii ce planuri are cealaltă persoană, dar dacă cineva vă spune «mă completezi»… Fugiţi!", a declarat Whoopi Goldberg.

Cartea, care nu are încă un titlu, va fi publicată în septembrie 2015. Whoopi Goldberg a fost căsătorită cu Alvin Martin, David Claessen şi Lyle Trachtenberg, dar toate trei căsnicile s-au încheiat cu divorţ.

Whoopi Goldberg, pe numele ei real Caryn Elaine Johnson, s-a născut în New York pe 13 noiembrie 1955. Recunoscută pentru calităţile sale de actriţă de comedie, Goldberg este şi o excelentă interpretă a rolurilor dramatice. Şi-a început cariera la vârsta de opt ani, jucând la teatrul pentru copii Helena Rubenstein din New York, după care a apărut în numeroase spectacole de gen. A debutat la Hollywood în filmul "Culoarea purpurie" (1985), regizat de Steven Spielberg, şi a devenit foarte apreciată pentru interpretarea, alături de Sissy Spacek, în drama "Lungul drum către casă" (1989). A urmat rolul care i-a adus celebritatea în lumea întreagă, cel al unei artiste excentrice, posesoare de puteri supranaturale, din filmul de succes "Fantoma mea iubită" (1990), cu Demi Moore şi Patrick Swayze. A făcut roluri memorabile şi în filmele "Made in America" (1993), "Cu sau fără bărbaţi/ Boys on the Side" (1995), "Vacanţă în Jamaica" (1998) şi "Regăsirea" (1999).

Goldberg a fost nominalizată la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din "Culoarea purpurie" (1986) şi a câştigat premiile Oscar şi BAFTA pentru prestaţia ei din filmul "Fantoma mea iubită", în 1991.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă