10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAi găsit jumătatea perfectă? 10 semne sigure

Ai găsit jumătatea perfectă? 10 semne sigure

La începutul oricărei relaţii, cei doi parteneri îşi arată doar părţile bune. Aşa că este destul de uşor să-ţi închipui că ţi-ai găsit cu adevărat jumătatea. Dar oare chiar el este sufletul tău pereche? Terra Femina îţi dezvăluie 10 semne care te vor ajuta să răspunzi la întrebarea aceasta şi care nu te înşală niciodată.

1. Vă faceţi unul pe altul să râdeţi?

Deja-i cunoşti glumele şi ştii ce-l va face să râdă. Şi el ştie aceleaşi lucruri despre tine. Nu pierdeţi nici o ocazie de a râde în hohote. Chiar şi de unele amintiri.

2. Te poţi purta natural în prezenţa lui

S-au pierdut demult vechile obiceiuri ale femeilor care se trezeau cu o oră înaintea bărbaţilor de lângă ele, pentru ca ei să nu le vadă niciodată nespălate pe dinţi sau nefardate. Plus că acest ritual nu are cum să funcţioneze pe un termen cu adevărat lung. Iar faptul că ştii că te iubeşte chiar şi dacă te vede cu ceară pe mustaţă este foarte liniştitor. Este la fel de valabilă şi reciproca, desigur.

3. Îl consideri cel mai bun prieten

Sigur că nu renunţi la gaşca ta de prietene cărora le spui absolut orice. Dar confidentul tău zilnic este partenerul tău. Fie că e vorba despre mici întâmplări de la birou sau despre lucruri importante din viaţa ta, lui îi spui totul. Uneori chiar puţin prea mult, după gustul lui.

4. Vă mai certaţi uneori, iar asta nu e prea grav

Se spune că cearta e sănătoasă pentru cuplu şi de obicei împăcarea se face în pat, aşa că ar fi cu adevărat păcat să te privezi de o descărcare, mai ales că această simbolizează forţa relaţiei voastre.

5. Are potenţial de viitor super-tătic

Dacă este foarte atent cu tine şi-l iubesc foarte mult toţi copiii prietenilor tăi, atunci acest bărbat va deveni un tată excelent. Şi nu poţi decât să te bucuri de această constatare, mai ales că eşti sigură că vrei să ai copii cu el.

6. Îl iubeşti în ciuda defectelor sale

Când iubeşti cu adevărat pe cineva, înveţi să-i accepţi defectele, oricât de insuportabile ar fi. Şi când ţi se pare că nu mai poţi suporta, aminteşte-ţi că şi el face acelaşi lucru pentru tine. De fapt, vei fi surprinsă să constaţi că înainte să te cunoască, nici măcar nu putea concepe să-şi împartă viaţa cu cineva care face mereu reclamaţii.

7. Părinţii tăi îl adoră

Uneori te gândeşti că părinţii tăi ar vrea să-l adopte, atât de mul îl laudă toată ziua. Vai ce aliură are, cât umor, ce job bun… În ochii lor, el este perfect şi orice face merită lăudat. Atât de mult încât la un moment dat vei fi gelioasă, chiar dacă eşti conştientă că faptul că este adorat de părinţii tăi îţi va fi folositor în viitor, când vei avea nevoie de ei.

8. Faceţi dragoste des

Este uşor să faci mereu dragoste, şi de 40 de ori pe săptămână, în începutul unei relaţii. După câţiva ani, frecvenţa se reduce drastic, iar la cuplurile din jurul tău abstinenţa e în floare. Aşadar, dacă încă mai faceţi sex destul de des înseamnă că ai norocul să-ţi fi găsit sufletul pereche.

9. Faceţi multe proiecte împreună

Planificaţi totul împreună: chestiuni legate de casă, de călătorii, de copii, de căsătorie etc. Prima dovadă a fost că ai eliberat pentru el un sertar de la comoda ta.

10. Nu-ţi poţi imagina să-ţi petreci viaţa fără el

Simţi că acesta este omul fără de care nu poţi concepe să-ţi continui existenţa. În străfundul sufletului tău, eşti convinsă că de această dată ai tras lozul câştigător.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă