9.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialAmericanii își botează copiii cu nume din Pokemon GO. Care sunt cele...

Americanii își botează copiii cu nume din Pokemon GO. Care sunt cele mai atractive nume

Numeroşi părinţi din SUA au început să-şi boteze copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, precum Roselia, Ash, Eevee sau Onyx, conform site-ului american de planificare familială Baby Center, informează BBC citat de Agerpres.

“Părinţii caută mereu să se inspire din cultura pop pentru a le da nume interesante copiilor, iar în prezent nimic nu este mai la modă decât jocul Pokemon Go”, a declarat Linda Murray, redactor şef la Baby Center.

Redactorii site-ului află ce nume aleg noii părinţi pentru copiii lor atunci când aceştia îşi înregistrează un cont pe site. 

Deocamdată părinţii sunt selectivi şi nu aleg orice nume de pokemon pentru copiii lor. Dacă Roselia sau Onyx sunt nume populare, Mankey şi Muk sunt mai puţin alese, la fel ca şi Bulbasaur sau Venonat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Se schimbă legea RCA. Șoferii vor primi amenzi de 10.000 de lei

Șoferilor li se pregătesc noi amenzi ce vor fi adoptate în Parlament. Este vorba despre amenzi mai mari pentru cei care nu dețin polițe...

Începe Festivalul Cărților Deschise la Opera Comică pentru Copii

La Opera Comică pentru Copii, ultimele două weekend-uri din luna martie sunt dedicate cărților, lecturii și poveștilor, îmbogățind experiența tuturor pasionaților de literatură. A...

Bucureștiul va avea cărți de identitate electronice. Când vor fi disponibile în restul țării

România se îndreaptă cu pași hotărâți către eliminarea birocrației și modernizarea sistemului de documentare, aducând în prim plan era documentelor digitale. Potrivit lui Cătălin...
Ultima oră
Pe aceeași temă