15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialArad: Un copil de doi ani s-a înecat în iazul din curtea...

Arad: Un copil de doi ani s-a înecat în iazul din curtea casei

Un băiat de doi ani s-a înecat în iazul din curtea casei, duminică seară, la Arad, informează Mediafax. Mama sa l-a dat dispărut la 112, iar polițiștii l-au găsit mort.

Femeia și cei doi copii ai săi, unul în vârstă de doi ani și unul de patru luni, se aflau în vizită la o cunoștință din municipiul Arad, iar în cursul serii unul dintre copii nu a mai fost găsit în casă și în curte.

Potrivit polițiștilor, femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor, după ce băiețelul de doi ani a dispărut.

Polițiștii care au mers la fața locului l-au găsit pe copil mort, într-un iaz din grădina casei, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Arad.

Copilul ar fi ieșit din casă într-un moment de neatenție al mamei, când aceasta prepara laptele pentru bebeluș. El ar fi trecut de un gărduleț din lemn, rupt, care separă curtea de grădină, și ar fi căzut într-un iaz din spatele grădinii.

Cazul este cercetat de către polițiști, dar și de către reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Arad, care vor să se asigure că al doilea copil, cel de patru luni, este în siguranță în familie.

Cele mai citite

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă