23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Argeș: Copil de patru ani, omorât de mamă. Femeia nu apare...

UPDATE. Argeș: Copil de patru ani, omorât de mamă. Femeia nu apare în evidențe cu o boală psihică

UPDATE 16.47:  Femeia suspectată că și-a omorât copilul nu se află în evidenţa medicilor ca suferind de boli psihice, însă anchetatorii susțin că nu pot comunica cu ea, pentru că este incoerentă, relatează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalul Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ, anchetatorii au ridicat-o pe femeie de la locuința acesteia, iar vineri după-amiază o audiază.

Iolanda Drăguț a spus că primele verificări făcute de procurori arată că femeia nu se află în evidenţele medicilor ca suferind de boli psihice.

Apropiaţi ai familiei afirmă însă că tânăra era depresivă şi că se afla în această stare de la naşterea băieţelului de trei ani şi zece luni ucis vineri dimineaţă,.

Băiețelul era singurul copil al familiei, iar la momentul comiterii crimei soţul femeii era plecat de acasă.

În noaptea de joi spre vineri, femeia, Gabriela Țicu, în vârstă de 25 de ani, fusese cu mama sa la spital la Câmpulung, de unde revenise vineri dimineaţă, când s-a enervat pe copil și a luat un cuțit de bucutărie cu care i-a tăiat gâtul băiețelului.

Surse apropiate anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că procurorii au dificultăţi în a comunica cu femeia, aceasta nefiind coerentă. Cel mai probabil, ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă are discernământ.

Un copil de patru ani din localitatea Poienarii de Muscel, județul Argeș, a fost omorât de mama lui, care era bolnavă psihic, conform B1 TV.

Femeia în vârstă de 25 ani suferă de o afecțiune psihică.

Ea i-a tăiat gâtul copilului, care a murit în câteva minute, din motive necunoscute.

Un vecin a sunat la numărul de urgență 112, însă medicii nu i-au mai putut salva viața micuțului.

Criminaliștii fac măsurători la fața locului.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă