22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBrașov: Un educator a fost reținut, după ce a abuzat sexual o...

Brașov: Un educator a fost reținut, după ce a abuzat sexual o fetiță de cinci ani

Un educator de 33 de ani, angajat la o grădiniță privată din Brașov, a fost reținut de polițiști, miercuri, după ce a abuzat sexual o fetiță de cinci ani, relatează Mediafax.

În 25 octombrie, Poliția Brașov a fost sesizată de o femeie că fetiţa sa, în vârstă de 5 ani, care se afla în timpul programului de somn la o grădiniţă privată din Braşov, ar fi fost mângâiată de un educator pe picior şi în zona organelor genitale.

În urma verificărilor făcute de poliţişti sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Braşov, a fost identificat educatorul reclamat, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani.

Miercuri, în baza autorizaţiei emise de instanţă, poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie la locuința bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare a datelor (laptop, telefon mobil).

Reprezentantul Poliției a precizat că educatorul a fost reținut, urmând să fie dus în instanță cu propunerea de arestare preventivă.

În urmă cu două luni, un caz similar s-a petrecut într-o tabără din Râşnov, unde un paramedic care trebuia să aibă grijă de sănătatea copiilor a abuzat mai multe minore. Bărbatul, un bucureştean de 56 de ani, a fost arestat preventiv la începutul lunii septembrie, fiind şi în prezent în arest. Acesta este cercetat pentru două acte de agresiune sexuală şi două de viol, victimele având vârste între 9 şi 14 ani.

Cele mai citite

Candidata naționalistă Gordana Siljanovska – Davkova este favorită în turul al doilea al alegerilor în Macedonia de Nord

Gordana Siljanovska - Davkova, candidata opoziției naționaliste din Macedonia de Nord, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și are șanse mari să câștige...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă