9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCel mai mare concurs de slăbit

Cel mai mare concurs de slăbit

Datorită succesului extraordinar înregistrat de primele două ediţii, concursul Naţional Fat Burning by Kinga, devenit un fenomen naţional, a ajuns la cea de-a treia ediţie!

Cei 50 de instructori din toată ţara şi din străinătate vor antrena cei aproximativ 500 de participanţi, într-un concurs conceput pe trei luni, care include trei antrenamente Kangoo Jumps pe săptămână asistate de instructori personali, consiliere nutriţională, suplimente alimentare, vitamine şi mentoring. La finalul CONCURSULUI NAŢIONAL FAT BURNING BY KINGA se vor oferi premii în valoare totală de 7.000 de Euro, atât pentru participanţi, cât şi pentru antrenori. Cele mai spectaculoase transformări şi antrenorii cu cele mai bune rezultate vor primi premii-surpriză din partea sponsorilor şi organizatorilor.

Sistemul propus de Kinga Sebestyen, antrenor şi instructor certificat care a introdus în urmă cu opt ani sportul Kangoo Jumps în România, presupune o metodă eficientă şi controlată de slăbit, fără diete sau exerciţii drastice. Nutriţionistul Cristian Mărgărit va oferi concurenţilor consiliere şi sfaturi de nutriţie, iar dieta propusă este una uşoară şi echilibrată. De asemenea, pe parcursul concursului, participanţilor li se vor asigura suplimente alimentare pentru obţinerea celor mai bune rezultate. Fat Burning by Kinga garantează pierderea între 10 şi 30 de kilograme în trei luni.Antrenamentele de Kangoo Jumps activează sistemul limfatic, prin urmare ajută la eliminarea rapidă a toxinelor şi a grăsimilor din organism, arderea grăsimilor fiind cu 25-50% mai mare decât în cazul exerciţiilor tradiţionale. Este demonstrat ştiinţific că impactul cu solul este redus cu 80% mulţumită arcurilor eliptice cu care sunt prevăzute ghetele de kangoo jumps, prin urmare, articulaţiile şi coloana sunt protejate.

Pe parcursul unui antrenament se consumă între 600 şi 800 de calorii, se tonifică musculatura întregului corp, se elimină celulita şi se eliberează endorfine responsabile pentru starea de bine a concurenţilor.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri pe www.fatburning.ro,

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă