16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialCele mai obișnuite și comune minciuni de pe site-urile de matrimoniale

Cele mai obișnuite și comune minciuni de pe site-urile de matrimoniale

Site-urile de matrimoniale sunt la mare căutare, în special dacă ești prea ocupat cu munca sau alte activități unde ori nu găsești persoane noi și interesante, ori îți ocupă atât de mult timp încât nu mai ai energia necesară de a ieși în lume.

Prin urmare apelezi la lumea virtuală, sperând că poate cine știe, îți vei găsi jumătatea mult așteptată.

Care sunt cele mai comune și obișnuite minciuni de pe site-urile de matriomoniale?

1. Înălțimea

Majoritatea persoanelor înalte își scriu înălțimea reală, pe când cele mai scunde mint cu atâția centimetri cât să li se pară relevant ca să fie băgați în seamă. Această problemă / minciună o găsești în special în cazul bărbaților.

2. Greutatea

La capitolul greutate femeile sunt cele care își scriu mai puțin, iar ca să nu se observe "minciuna” aleg în general poze de la brâu sau de la gât în sus. Bărbații sunt mai sinceri în legătură cu greutatea lor, dar nu și cei supraponderali.

3. Vârsta

Minciună legată de vârstă este practicată mai mult de către femei, dar nici bărbații nu se lasă mai prejos. Cum pe site-urile de matrimoniale există mai multe femei de vârstă a doua, decât fete mai tinere, acestea caută bărbaţi care să nu fie foarte în vârstă. Prin urmare și barbații ajung să mintă cu câțiva ani în minus.

4. Venitul

Salariul sau venitul în general nu prea este scris de persoanele înscrise pe site-urile de matrimoniale, iar dacă totuși există sume, în general nu sunt reale.

5. Pasiuni și interese

La capitolul ăsta, toată lumea încearcă să pară interesată de mult mai multe activități decât in realitate. Asta pentru a atrage atenția și pentru a scoate în evidență o personalitate complexă și deschisă. 

Cele mai citite

Asociaţia Energia Inteligentă: Furtuna geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice

O furtună geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice sau chiar pentru comunităţile care s-ar baza exclusiv pe energie electrică, arată...

Cum îţi promovezi afacerea când eşti la început de drum

Promovarea noului tău business, mai ales dacă nu ai la dispoziție un buget care să îţi permită să angajezi o agenție de marketing, poate...

Ambasada Elveției citează versurile lui Nemo: “Cine decide ce este greșit, ce este corect? Totul este echilibru, totul este lumină”

Ambasada Elveției în România transmite pe internet un mesaj în care citează versurile cântecului interpretat de Nemo, care a câștigat finala concursului Eurovision 2024. "Lasă-mă...
Ultima oră
Pe aceeași temă