20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialCinci lucruri care NU trebuie să-ți lipsească din casă atunci când ai...

Cinci lucruri care NU trebuie să-ți lipsească din casă atunci când ai bebeluș

Dacă ai născut sau ai adoptat un bebeluș recent, trebuie să știi că sunt câteva obiecte care n-ar trebui să-ți lipsească niciodată din casă în caz de nevoie sau pentru alte urgențe. Sunt produse pe care le cunoști, nu sunt costisitoare, iar unele dintre ele, în cazuri deosebite, te pot salva pe tine și pe copilul tău.

Lanterne și baterii noi

E esențial să ai mereu pregătită la îndemână o lanternă. Alături de ea să ții și un set de baterii sau acumulatori încărcați. Fie ca vorbim de incidente precum cutremure sau defecțiuni de curent din cauza vremii sau pur și simplu probleme tehnice, e bine să ții întotdeauna pe noptieră sau într-un raft în camera unde dormi o lanternă. Pentru a evita ca bateriile să se deterioreze prea repede, poți ține bateriile în lanternă fără să închizi capacul de tot ca să nu facă contact și să se consume.

Pamperși

Scutecele Pampers sunt si vor fi extrem de utile in primii ani de viata ai copilului tau. Pentru că nu știi cum are somnul bebelușul tău și ce probleme va întâmpina pe timpul nopții, e bine să ai pregătite mereu câteva perechi la îndemână. Pe maminet.ro , de exemplu, găsești o mulțime de modele pentru toate categoriile de vârstă.

Șervețele umede

Dacă tot am vorbit de scutece e vital să ai în casă și  o cutie de rezervă cu șervețele umede antibacteriene, antiseptice,  antialergenice cu parfum natural pentru a-l curăța pe micuțul tău eficient și corect.           

Termometru

Termometrele digitale funcționează cu baterii, sunt durabile, precise, rapide și se citesc ușor. Pentru copiii cu vârsta de până în 3 ani, temperatura se ia cel mai bine cu termometrul digital, deoarece prezintă cele mai exacte rezultate. Majoritatea acestor termometre bipăie când au finalizat operațiunea și poți să consulți rezultatul.

Pungi de gheață

Pungile de gheață sunt foarte utile atunci cand vrei sa racesti rapid biberonul pe care l-ai sterilizat recent sau laptele praf pe care l-ai pregatit pentru micutul tau. Sunt foarte utile și în sezonul cald când poți lasa câteva cuburi să se topească în camera unde doarme, dacă aerul pe timpul zilei e foarte uscat.

 

 

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă