12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialConstanța: Două îngrijitoare de la un centru de plasament, anchetate pentru că...

Constanța: Două îngrijitoare de la un centru de plasament, anchetate pentru că bat copiii

Două îngrijitoare de la un centru de plasament din Agigea, județul Constanța, sunt anchetate de Direcția pentru Protecția Copilului, după ce s-au lăudat pe Facebook cum bat copiii ca să îi ”liniștească”, informează Televiziunea Română. Copiii care ar fi fost agresați nu mai sunt găsiți, pentru că au plecat din plasament. 

Publicația locală Constanța.ro a publicat conversația de pe Facebook dintre două îngrijitoare care muncesc la ”Delfinul”

"Văduva şi Fodor erau lângă mine. Nu mai respirau. Nu se aşteptau. Se uitau de sus în jos la mine că dacă eu sunt mai mica de statura. Le-am zis: mică cum sunt vă joc în picioare". "Pe Damian îl iei separat şi îi tragi. Măcar să te răcoreşti. Eu i-am caftit odată pe Vaduva şi pe Damian până am obosit. Acum nu mai deschid gura”, sunt câteva din replicile celor două femei, conform constanța.ro.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a declanşat o anchetă disciplinară, iar directoarea centrului a fost mutată temporar pentru a nu influenţa investigaţia.

Cele două educatoare susţin însă că totul este doar o înscenare și că cineva le-a spart conturile de Facebook.

Dacă suspiciunile se verifică, cele două îngrijitoare riscă să rămână fără loc de muncă.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă