21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCum afectează canicula viața de cuplu

Cum afectează canicula viața de cuplu

Temperaturile caniculare ar avea un efect nefast asupra vieții de cuplu – este concluzia unui studiu realizat de Gleeden.com, informează Agerpres.

Oamenii admit că sunt mai iritabili (76%), mai nervoși (62%) și mai obosiți (36%) când este cald. În plus, sunt mai puțin dispuși să aibă relații sexuale (42%), se arată în studiul realizat pe 8.000 de persoane.

Toate aceste lucruri influențează starea de fericire conjugală. Crește numărul certurilor, frecvența raporturilor sexuale scade, iar trei persoane din 10 recunosc că dorm separat în perioadele de caniculă, relatează 7sur7.be.

Dată fiind atmosfera din cadrul cuplului, mulți găsesc un refugiu online, pe site-uri de tipul Gleeden.com, unde în 1 și 16 iulie s-au înregistrat vârfuri de frecventare.

”Se pare că membrii noștri au mare nevoie să scape de tensiune când accesează Gleeden, pentru a face față unei atmosfere mai nefericite în cuplu când mercurul urcă în termometre”, arată Solene Paillet, șef de comunicare la Gleeden.com.

Cele mai citite

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Bayer Leverkusen, singura echipă din istoria Bundesligii care încheie sezonul neînvinsă

Bayer Leverkusen, campioana în premieră a Bundesligii, a devenit prima echipă din istoria campionatului de fotbal al Germaniei care încheie un sezon fără nicio...
Ultima oră
Pe aceeași temă