16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCum să îți îmbraci copilul primăvara pentru a-l proteja de boli

Cum să îți îmbraci copilul primăvara pentru a-l proteja de boli

Fiecare mamă trebuie să știe cum să își îmbrace bebeușul în timpul primăverii, când micuții riscă să se îmbolnăvească din cauza schimbărilor de temperatură. Iată câteva sfaturi, formulate de site-ul mom365.com, pentru a-ți îmbrăca copilul corect, astfel încât să vă puteți bucura împreună de primăvară.

Citește și: FOTO. Casa de modă Dolce & Gabbana, omagiu pentru mame, la Săptămâna Modei de la Milano

1. Haină peste haină

Îmbracă-ți copilul cu mai multe straturi de haine, ca să îl poți dezbrăca și îmbrăca ușor, în funcție de schimbările de temperatură. Pune-i dresuri sau colanți pe sub pantaloni, iar peste body sau tricou, îmbracă-l cu un cardigan și cu o geacă.

2. Salopete cu mâneci și glugă

În afară de faptul că sunt colorate și amuzante, salopetele cu mâneci și glugă pot fi îndepărtate ușor atunci când se face prea cald.

Citește și: GALERIE FOTO. Personajele „Looney Tunes”, vedetele colecţiei de toamnă Moschino

3. Șosete groase și pantofi moi

Este important să te asiguri că bebelușul are picioarele calde. Pantofii moi și șosetele groase sunt perfecte pentru primăvară, pentru că sunt eficente și ușoare.

4. Geacă de blug

Gecile din denim sunt potrivite pentru zilele de primăvară însorite, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Citește și: Cum poți influența coeficientul de inteligență al copilului în timpul sarcinii

5. Haină pentru ploaie

Dacă pleci la plimbare cu copilul este bine să fii pregătită pentru schimbarea vremii. Păstrează în geantă o haină de ploaie pentru bebeluș.

6. Haine colorate

Joacă-te cu bluze, pantaloni, fuste și rochii în culori deschise și pastelate, dar și cu imprimeuri hazlii. Nuanțele vesele te vor binedispune și te vor ajuta să îi transmiți starea pozitivă copilului.

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...
Ultima oră
Pe aceeași temă