11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCum ştii că ai ajuns în stadiul confortabil al relaţiei?

Cum ştii că ai ajuns în stadiul confortabil al relaţiei?

Orice relaţie trece prin mai multe stadii. Fiecare etapă are frumuseţea ei şi provocările sale dar există o anumită etapă din relaţia ta când devii suficient de confortabil cu partenerul tău încât poţi să fii tu, 100% natural. Cum îţi dai seama că ai ajuns acolo?

1. Trimiţi mesaj fără să îl mai citeşti de 5 ori înainte

Ştii şi tu cum e la începutul unei relaţii. Îţi măsori fiecare cuvânt, reciteşti fiecare mesaj şi gândeşti fiecare propoziţie. În această etapă a relaţiei, dai mesajului „trimite” fără să îl mai verifici de 3 ori.

2. Ştiţi de febleţile voastre şi nu vă deranjează

El ştie că eşti înnebunită după Vin Diesel iar tu ştii de slăbiciunea lui pentru Eva Longoria. Puteţi vorbi deschis despre asta şi nu vă deranjează absolut deloc.

3. Nu te mai interesează că te vede fără machiaj

După atâtea nopţi dormite împreună şi lucruri împărtăşite cu el, nu te mai stresezi dimineţile că te vede fară machiaj. Te-a văzut deja în multe ipostaze şi te consideră la fel de frumoasă.

4. Dormitul la el

Atunci când ajungi în etapa confortabilă a relaţiei, ştii că poţi merge la el doar să dormi şi nu este nimic în neregulă cu acest aspect.

5. Ai lucruri intime la el acasă

În acest caz, când vorbim de lucruri intime, vorbim de absorbante şi alte produse de igienă intimă. Ciclul tău menstrual nu mai este un tabu, el ştie când este perioada incofortabilă a lunii şi nu are nimic împotrivă să ai „armele” necesare la el acasă atunci când ai nevoie.

6. Mergi la baie cu uşa deschisă

Unele persoane nu vor putea accepta asta niciodată, dar dacă vi s-a întâmplat în relaţie, înseamnă că aţi atins un nivel înalt de intimitate.

7. Se întâmplă să folosiţi aceeaşi periuţă de dinţi

Nu mai aveţi probleme în a folosi aceeaşi periuţă de dinţi dacă situaţia o impune.

Cele mai citite

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă