10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. O fetiţă de doi ani, cu sindromul Down, unul dintre...

GALERIE FOTO. O fetiţă de doi ani, cu sindromul Down, unul dintre cei mai frumoşi copii din Marea Britanie

O fetiţă în vârstă de aproape doi ani, diagnosticată cu sindromul Down, este cosiderată unul dintre cei mai frumoşi copii din Marea Britanie. Connie-Rose Seabourne a devenit model şi este fotografiată, în prezent, pentru proiectele a două agenţii, informează Daily Mail.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fetiţa din Marea Britanie, Connie-Rose Seabourne.

Mama copilei, Julie Britton, în vârstă de 42 de ani, a spus, pentru presa britanică tabloidă, că fetiţa s-a născut după doar şapte luni de sarcină şi a primit diagnosticul după două săptămâni de viaţă.

De asemenea, Julie Britoon a dezvăluit că înainte de sarcină medicii au avertizat-o că există un risc ridicat de a naşte un copil cu sindrom Down şi că nu a fost interesată să afle dacă bebeluşul are sindromul, printr-un test în primele luni de sarcină.

„Nu suntem deranjaţi deloc. Avem prieteni ai căror copii au fost diagnosticaţi cu sindromul Down şi au doar experienţe pozitive. Este vorba doar despre un alt copil care are nevoie de dragoste”, a spus mama lui Connie-Rose Seabourne.

Julie Britoon a mai spus că fetiţei îi place foarte mult să fie fotografiată şi că răspunde foarte bine la cerinţele fotografilor. 

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă