18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialGwyneth Paltrow dă sfaturi sexuale pe site-ul său Goop

Gwyneth Paltrow dă sfaturi sexuale pe site-ul său Goop

Website-ul celebrei actriţe Gwyneth Paltrow – Goop – specializat în stil de viaţă şi stare de bine nu a mai atins niciodată teme sexuale. Până acum, scrie The Independent.

Aşa cum era de aşteptat de la un celebru website de stil de viaţă, sfaturile merg de la avertismente faţă de efectele secundare ale folosirii zilnice a prezervativului până la recomandarea de a folosi exclusiv lubrifianţi „comestibili” în locul celor obişnuiţi, care sunt de obicei toxici.

Un medic de la o clinică pentru femei a precizat, pentru Goop, că cei mai mulţi lubrifianţi conţin ingrediente toxice, aşa că regula în fiecare cuplu ar trebui să fie „dacă e sigur de mâncat, în general e sigur şi de aplicat”. Pornind de la această afirmaţie, specialiştii website-ului recomandă folosirea grăsimilor sănătoase, cum ar fi uleiurile de cocos şi migdale, folosit de obicei în gătitul „ecologic” şi în produse foarte scumpe pentru îngrijrea părului.

Goop atenţionează şi asupra faptului că prezervativele conţin lactate, pentru că aparent latexul din care sunt fabricate este tratat, uneori, cu un fel de „derivat din lapte”. Acesta se numeşte caseină şi nu este toxic dacă nu ai o alergie la lactate. În acest caz, ar trebui să cauţi prezervative „vegane”, fără glicerină şi fără parabeni, care există pe piaţă.

Gwyneth Paltrow oferă pe website-ul ei şi unele sfaturi despre mărirea gradului de plăcere sexuală. Pentru asta, trebuie să fii conectat cu toate simţurile tale („să mănânci şi să bei produse delicioase cu ingrediente afrodiziace”) şi să te mişti într-un mod „neliniar”.

 

 

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă