13.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialReguli ale întâlnirilor

Reguli ale întâlnirilor

În ziua de azi femeile singure au atât de multe variante de dating încât poate fi descurajator şi copleşitor. De multe ori femeile o lasă baltă după câteva întâlniri dezamăgitoare şi se trezesc întrebându-se dacă o să găsească vreodată bărbatul potrivit. Poate că cea mai bună strategie ar fi să devii tu femeia potrivită.

1. Trebuie şă ştii ce vrei

Nu are niciun sens să ai ditamai lista, dar ar trebui să ştii care sunt factorii care nu pot fi negociaţi. Poate vrei pe cineva mai înalt decât tine, care a terminat o facultate sau care vine dintr-o familie mare, dar restul e chimie. Totuşi ca să ştii ce vrei trebuie să ştii cine eşti. April Beyer, un expert în relaţii şi CEO-ul unei firme de matrimoniale, sfătuieşte femeile să afle "de ce au nevoie pentru a fi fericite şi care le sunt limitele personale."

2. Informează-te!

Până găseşti bărbatul perfect pentru tine, citeşte o carte bună, plimbă-te, ia lecţii de dans şi stai mai mult cu prietenii tăi. "Bărbaţii care vor să se căsătorească sunt mai atraşi de femei fericite decât de femei nefericite care caută o relaţie doar pentru a nu mai suferi de singurătate" spune Bayer.

3. Încearcă întâlnirile pe Internet

Nu lăsa online dating-ul să te sperie. Julie Spira, expertă în online dating şi autoarea unui bestseller pe aceeaşi temă, spune că "Sunt 40 de milioane de oameni singuri care caută iubirea online. Tot ce trebuie să faci e să găseşti unul din cele 40 de milioane."

4. Fă o pauză!

Dacă eşti obosită de prea multe întâlniri e bine să mai faci şi o pauză ca să-ţi tragi sufletului. Cel mai important pont al lui Beyer pentru cei care s-au săturat de întâlniri e "să faci o pauză de la orice fel de întâlniri. Dacă ai o atitudine negativă nu vei atrage decât oameni nepotriviţi sau pe nimeni."

5. Accelerează procesul

Sunt multe aplicaţii ca Tinder sau Coffee Meets Bagel care uşurează şi grăbesc tot procesul. Până să-ţi dai seama o să îţi dai mesaje cu cineva pe care abia l-ai descoperit de cinci minute.

6. Dă-le bărbaţilor o şansă

S-ar putea ca şi ei să fie la fel de speriaţi de întâlniri ca şi tine. Beyer spune că ar trebui să ţii minte să nu pui prea multă presiune nici pe tine şi nici pe ei.

7. Iubeşte-te!

S-ar putea să nu mai fii singură mult timp aşa că bucură-te de singurătate! Beyer încurajează femeile să petreacă timp cunoscându-se pe ele ca femei singure şi fericite deoarece o femeie fericită pare mai încrezătoare.

Cele mai citite

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...
Ultima oră
Pe aceeași temă