15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialSemne că relaţia ta are nevoie de o schimbare

Semne că relaţia ta are nevoie de o schimbare

Este un sentiment minunat să te simţi confortabil într-o relaţie şi să fii sigur pe partenerul tău. Însă, de cele mai multe ori suntem prea preocupaţi de serviciul nostru şi avem impresia că relaţia noastră va merge de la sine. Ignorăm problemele pe care le avem în cuplu când ar trebui de fapt să luăm măsuri. O relaţie necesită muncă constantă şi trebuie mereu să fii atent la simptome pentru a putea acţiona din timp. Cum îţi dai seama că relaţia ta are nevoie de un start nou?

Când ultimul tău mesaj către partenerul tău a fost „să nu uiţi să îmi cumperi absorbante” sau „detergent de vase” sau „şampon”. Oricare ar fi fost, nu este deloc sexy şi oricât ai fi de confortabil în relaţie, este loc şi de mesaje mai intime, din când în când.

Aveţi aceleaşi certuri. Serios! Nu v-aţi săturat să vă certaţi pe aceleaşi teme? Cine spală vasele? Cine pune la spălat? Certurile acestea par minore dar în timp pot eroda relaţia. Ajungeţi la un consens.

Nu mai comunicaţi. Dacă următorul scenariu îţi este cunoscut, poate ar trebui să schimbi ceva. Tu vii acasă obosită, mănânci singură şi te pui la serialul tău preferat iar el se joacă pe calculator sau se apucă de muncă. Între timp mai schimbaţi două vorbe despre cine duce gunoiul. Dacă acest lucru ţi-e cunoscut, atunci poate ar fi bine să reluaţi câteva lucruri din punct de vedere comunicaţional.

Prietena ta este într-o nouă relaţie şi tu eşti nostalgică. Dacă ai uitat frumuseţea unui sărut, pasiunea de la început, înseamnă că relaţia ta are nevoie de o gură de aer. Sunt multe metode prin care poţi reaprinde flacăra iubirii. Pune-te pe treabă până nu e prea târziu.

Eşti geloasă pe orice poveste de iubire pe care o vezi în filme.

Cele mai citite

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...

VIDEO. Accident pe podul Basarab din București. S-a răsturnat o mașină în care se aflau șapte femei

Accident petrecut duminică seară pe Podul Basarab din Capitală. Incidentul a provocat aglomerație în zonă. O mașină în care se aflau șapte femei s-a...

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...
Ultima oră
Pe aceeași temă