4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialTily Niculae, cea mai nouă realizatoare radio din echipa Itsy Bitsy FM

Tily Niculae, cea mai nouă realizatoare radio din echipa Itsy Bitsy FM

 

Patru mame cunoscute si iubite de publicul larg realizează emisiunile pentru părinţi din noua grilă lansată de Itsy Bitsy FM. Realizatoarelor Andreea Marin, Simona Dragomir şi Ruxandra Rusan li se alătură, chiar de la începutul lui septembrie, actriţa Tily Niculae. Cele 4 vedete oferă părinţilor informaţii utile despre timp de calitate alături de copil, sănătate, educaţie şi psihologia familiei.

Cea mai nouă realizatoare din echipa Itsy Bitsy este actriţa Tily Niculae, cunoscută publicului atât din serialul “La bloc” şi alte filme româneşti de succes, cât şi ca blogger. De 5 ani, de când a devenit mamă, Tily este mereu în căutarea soluțiilor pentru a fi un părinte cât mai bun pentru Sofia (sau Sofisticata, cum o alintă ea). Tily le va împărtăşi părinţilor ascultători soluţii şi tips&tricks aflate de la invitaţii săi, specialişti în educaţie şi parenting, în emisiunea “Meditaţii pentru părinţi”.

Tot în septembrie începe la Itsy Bitsy FM un nou sezon “Preţuieşte viaţa” cu Andreea Marin. Noile emisiuni radio şi online fac cunoscute poveşti de viaţă emoţionante ale unor români care au ales să-şi împărtăşească experienţele şi lecţiile învăţate. Contribuind şi ea cu propria experienţă, Andreea Marin inspiră oamenii să se bucure de viaţă şi să trăiască în armonie cu natura şi tradiţiile.

Ruxandra Rusan, realizatoarea emisiunii “Happy Music”, este companionul perfect pentru părinţi, zi de zi, între 9:00 şi 12:00. Cu muzică bună, o doză mare de optimism şi informaţii utile, ea îi însoţeşte pe părinţii ascultători oriunde s-ar afla: la birou, în maşină, acasă.

Trăieşte sănătos” este îndemnul realizatoarei Simona Dragomir, care aduce sfaturi utile şi uşor de pus în practică, culese de la cei mai cunoscuţi specialişti în sănătate.

Ritmul vieţii este din ce în ce mai trepidant şi părinţii par să fie din ce în ce mai ocupaţi şi mai stresaţi. De aceea, vrem să le dăm o mână de ajutor. Astfel, dimineaţa şi seara, Itsy Bitsy este cel mai potrivit loc de joacă, făcând pregătirile, drumurile şi timpul liber în familie cât mai distractive. Peste zi, când copiii sunt la grădiniţă sau şcoală, Itsy Bitsy este ajutorul părinţilor, pentru că ei se pot relaxa ascultând cea mai optimistă muzică şi pot afla noutăţi şi informaţii relevante în creşterea şi educarea copiilor. Acesta este felul nostru de a aduce bucurie în familie şi de a celebra copilăria.spune Nadia Tătaru, Director General Itsy Btsy FM.

 

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă