11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialTu cand oferi cadouri personalizate? Iata 5 ocazii perfecte pe care nu...

Tu cand oferi cadouri personalizate? Iata 5 ocazii perfecte pe care nu trebuie sa le ratezi!

Un cadou personalizat este de mult mai apreciat de cei dragi pentru ca ii arata sarbatoritului ca te-ai gandit la el mai mult decat ai fi facut-o in cazul in care alegeai un cadou comun, clasic. Exista o multime de momente in care poti face cadouri personalizate, de la aniversari pana la nunta sau botez.

Cand vine vorba de cadouri personalizate poti fi sigur ca acestea nu vor fi niciodata abandonate de cel care le-a primit, intrucat au o incarcatura aparte. Ele pastreaza putin din sufletul celui care le-a oferit, astfel vor ramane in posesia destinatarului mult timp de acum incolo. Avantajul acestui tip de cadouri este ca se pliaza pe o multime de ocazii. Iata cateva dintre ele:

Ziua de nastere

E ziua de nastere a unui coleg de serviciu si nu stii ce sa ii cumperi? Cu siguranta ca unu sau doua tricouri personalizate vor crea cadoul ideal, interesant si nu foarte costisitor.

Pentru prieteni, apropiati si rude poti oferi un mesaj haios atunci cand isi aniverseaza ziua de nastere. Textelele le poti crea chiar tu, pentru a surprinde o gluma sau un mesaj pe care doar voi il stiti. Tricourile sau maiourile personalizate sunt din bumbac de cea mai buna calitate, iar culorile sunt foarte placute, si pot fi schimbate in functie de preferinte.

Aniversarea casatoriei

Un alt moment care iti da batai de cap pentru alegerea cadourilor este aniversarea casatoriei voastre. Ai vrea sa ii cumperi un cadou potrivit sotului sau sotiei, dar nu prea sti ce anume ar fi cel mai nimerit intr-un astfel de moment. Te salveaza tot cadourile personalizate. Spre exemplu, ii poti oferi un ceas cu o fotografie care sa ii aminteasca de cununia voastra. Alta varianta este sa imprimi pe el o declaratie de dragoste. Avantajul cadourilor personalizate este ca pot fi adaptate la cererea clientilor. Douacadouri.ro vine cu ideea, tu iti alegi mesajul si in felul acesta ai un dar perfect pentru persoana iubita.

Botez

Nasterea unui copil este un eveniment foarte important pentru fiecare cuplu. Cu aceasta ocazie, vei fi invitat acasa la parintii noului nascut, sau la botezul micutului. Acesta reprezinta un alt moment in care imaginatia ta contribuie la cautarea cadoului potrivit. Magazinul online Douacadouri.ro iti vine in ajutor: de aici poti achizitiona body-uri personalizate cu mesaje sau cu imprimeuri haioase.

La cerere, pe aceste hainute poate fi imprimat numele bebelusului, astfel incat sa obtii un cadou exceptional pe care parintii il vor revedea peste ani in fotografii sau in cutia cu amintiri.

Evenimente corporate

Promovarea unui coleg sau aniversarile companiei trebuie intotdeauna sarbatorite. Fie ca implica doar personalul sau e vorba si despre invitati din afara firmei, aceste evenimente trebuie sustinute cu protocolul de rigoare. Cea mai potrivita varianta este cea a cadourilor personalizate. La petrecerea firmei, invitatilor li se pot oferi sacose pentru cadouri cu numele companiei, pe care se pot inscriptiona mesaje specifice.

Ziua Indragostitilor

Valentine’s Day este un alt moment prielnic oferirii unui cadou personalizat. Paleta este extrem de diversificata pentru acesta sarbatoare. Cadoul nu trebuie sa fie costisitor, insa trebuie sa mearga direct la inima persoanei iubite. In magazinul online douacadouri.ro vei gasi, de exemplu, felicitari care pot fi personalizate si care pot insoti un cadou dandu-i si mai multa valoare sentimentala.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă