Anul Maimuței: Cine sunt nativii din Maimuță și ce le-a pregătit 2016

de Avram Eliza , 31 decembrie 2015 - stire actualizata la ora 13:26, 01 ianuarie 2016
Foto: sunsigns.org

Anul Maimuței înseamnă schimbare și inovație. Persoanele care își asumă riscuri vor fi răsplătite, iar cele mai ambițioase planuri vor avea succes. Atenție însă la oamenii cu două fețe: maimuței îi place să joace feste și nimeni nu este ferit de surprize.

Persoanele născute în Anul Maimuței (1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980,1998, 2004, 2016) sunt inteligente, istețe, înfocate și glumețe. Sunt oameni creativi și răspândesc în jurul lor energie și veselie. Nativii născuți sub semnul Maimuței sunt conducători înnăscuți, asemeni prietenilor lor, Dragonii, și nu acceptă să li se spună ce au de făcut. Nu se intimidează în aproape nici o situație, conform astrologului Susan Levitt. 

Maimuțele sunt persoane tehnice: se pricep la reparații și la calculatoare, învață ușor. În relații, nativii sunt sensibili și generoși, însă tratează dragostea ca pe un joc.

Maimuța de foc aduce pasiune, îndeamnă la creativitate și la bucurie. Un îndemn atât pentru nativi, cât și pentru celelalte zodii, este să fie cumpătați: maimuța sare pe o creangă, culege o banană, o decojește, o mănâncă, apoi se mută pe o altă creangă. În același fel, toate zodiile trebuie să analizeze cu atenție situațiile în care se află înainte de a lua decizii și să nu rămână prinse în trecut.

În acest an, sunt favorizați nativii Maimuță, dar și prietenii ei - Șobolanii, Dragonii și Șerpii. Pot apărea probleme pentru Tigri.

Orele norocoase pentru zodiile prietene ale Maimuței

Șobolan: 23.00 – 01.00

Dragon: 07.00 – 09.00

Șarpe: 09.00 – 11.00

Maimuță: 15.00 - 17.00  

Comentarii

 • Alear

  01 ianuarie 2016 15:16

  Ce-ai spune dacă ai primi imediat si GRATUIT un exceptional curs care te invata simplu sa castigi bani de acasa? Aceasta este oferta numarul unu un sistem de lectii online si GRATUITE, cu explicatii foarte clare despre cum poti sa castigi bani de acasa! Cere si tu cursul la adresa de emailaurelia.brebeanugmail.com

  raspunde comentariului
 • Dinu

  30 decembrie 2015 20:19

  -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.-NU este necesara niciun fel de experienta!-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.-Oferim sanse reale de avansare in cariera!-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.-Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere.-Programul de lucru este flexibil.-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.-Sunt suficiente studiile medii.-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email gorun.constantingmail.com

  raspunde comentariului
 • Draga Eliza,

  30 decembrie 2015 16:43

  ai zbarcit-o putin cu "maimuta sare pe o creangă, culege o banană, o decojeste, o mănâncă, apoi se mută pe o altă creangă", pt ca bananierul este o plantă erbacee, înaltă si robustă, de 7-8 m, cu aspect arborescent, dar fara crengi. Frunzele de la partea superioară sunt foarte mari, depăsind adesea 2 m lungime. Fructele se dezvolta in ciorchine pe o tija crescuta din mijlocul acestor frunze superioare. Nu pe crengi, sau pe frunze ici si colo, ci intr-un ciorchine..

  raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.