12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAnul Maimuței: Cine sunt nativii din Maimuță și ce le-a pregătit 2016

Anul Maimuței: Cine sunt nativii din Maimuță și ce le-a pregătit 2016

Anul Maimuței înseamnă schimbare și inovație. Persoanele care își asumă riscuri vor fi răsplătite, iar cele mai ambițioase planuri vor avea succes. Atenție însă la oamenii cu două fețe: maimuței îi place să joace feste și nimeni nu este ferit de surprize.

Persoanele născute în Anul Maimuței (1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980,1998, 2004, 2016) sunt inteligente, istețe, înfocate și glumețe. Sunt oameni creativi și răspândesc în jurul lor energie și veselie. Nativii născuți sub semnul Maimuței sunt conducători înnăscuți, asemeni prietenilor lor, Dragonii, și nu acceptă să li se spună ce au de făcut. Nu se intimidează în aproape nici o situație, conform astrologului Susan Levitt. 

Maimuțele sunt persoane tehnice: se pricep la reparații și la calculatoare, învață ușor. În relații, nativii sunt sensibili și generoși, însă tratează dragostea ca pe un joc.

Maimuța de foc aduce pasiune, îndeamnă la creativitate și la bucurie. Un îndemn atât pentru nativi, cât și pentru celelalte zodii, este să fie cumpătați: maimuța sare pe o creangă, culege o banană, o decojește, o mănâncă, apoi se mută pe o altă creangă. În același fel, toate zodiile trebuie să analizeze cu atenție situațiile în care se află înainte de a lua decizii și să nu rămână prinse în trecut.

În acest an, sunt favorizați nativii Maimuță, dar și prietenii ei – Șobolanii, Dragonii și Șerpii. Pot apărea probleme pentru Tigri.

Orele norocoase pentru zodiile prietene ale Maimuței

Șobolan: 23.00 – 01.00

Dragon: 07.00 – 09.00

Șarpe: 09.00 – 11.00

Maimuță: 15.00 – 17.00  

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă