20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCompatibilitate între zodii. Racii și fecioarele, o relație lăudată de astre

Compatibilitate între zodii. Racii și fecioarele, o relație lăudată de astre

Racii și fecioarele pot avea o relație reușită de lungă durată. Fecioarele îi farmecă pe raci cu abilitatea lor în comunicare și pasiunea lor, care se bucură de stabilitatea pe care le-o oferă nativii fecioare. 

Rafinați și eleganți, nativii fecioare sunt comunicatori desăvârșiți și scriitori abili, ispitindu-i pe raci. Fecioara este un semn de pământ, în timp ce racul este un semn de apă – o combinație potrivită, din punct de vedere astral.

Cel mai adesea, fecioarele sunt considerate plictisitoare, pentru că sunt persoane rezervate, însă își iau prin surprindere partenerii cu pasiunea lor. Nativii din fecioară se dovedesc amanți pricepuți, mai cu seamă când partenerul este un rac.

Racii și fecioarele se înțeleg bine și asupra vieții cotidiene. Fecioarele sunt organizate și tânjesc după siguranță, la fel ca și racii. Nu sunt, însă, la fel de capricioase, deci le asigură nativilor raci un mediu stabil. Racii și fecioarele se agită din orice, deci va fi greu să vă calmați reciproc. Nici unul nu poate consuma alimente grele și preferă mâncărurile cu multe legume.

Fecioarele au răbdare și sunt politicoase. Niciodată nu irosesc bani, sunt persoane serioase, pe care racii se pot baza. Pe deasupra, fecioarele au simțul dreptății bine dezvoltat și te poți baza pe ele ca vor face ceea ce trebuie în orice situație. De aceea, fecioarele nu înșeală.

 

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă