22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Berbecii şi peştii, extreme care se atrag

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Berbecii şi peştii, extreme care se atrag

Nativii în zodia berbec şi cei în zodia peşti se află la două extreme, dar pot forma cupluri perfecte dacă au grijă să ajungă la o medie şi să se pondereze reciproc. Dacă primii sunt foarte individualişti, peştii sunt cei mai generoşi nativi.

Dacă eşti nativ berbec, partenerul(a) peşti te va lăsa bucuros(oasă) să domini relaţia. Vei fi adesea uimit(ă) de dorinţa lui(ei) de a-i ajuta pe alţii, dar şi îngrozit(ă) de vulnerabilitatea lui(ei) în faţa oamenilor care pot profita de altruismul lor.

Se spune că nativii în zodia peşti sunt suflete vechi, care au trecut prin toate celelalte zodii şi, astfel, au o înţelepciune înnăscută. Astfel, de multe ori, ceea ce contează pentru tine nu contează pentru partenerul(a) peşti, pentru că el(ea) dă dovadă de mult mai multă empatie decât tine. Din când în când, peştii trebuie să se ascundă de restul lumii, ca să îşi revină după ce se încarcă de trăirile celorlalţi.

Totuşi, el(ea) îţi adoră energia, curajul, sinceritatea şi spiritul aprig. Îi place să îşi petreacă timpul alături de tine şi să participe la petrecerile pe care le organizezi.

Partenerul(a) peşti consideră că dragostea este magică şi, la fel ca în basme, durează până la adânci bătrâneţi. Prin umare, relaţiile intime pot fi sublime, dar cu condiţia să fii tandru(ă) şi să îţi răsfeţi nativul cu o cină romantică şi declaraţii de dragoste, astfel încât să îl faci să se simtă iubit(ă).

Dacă îţi vei trăda nativul peşti, va pleca fără să te avertizeze sau să te confrunte şi nu se va întoarce niciodată.

Însă, dacă îţi tratezi partenerul(a) peşti aşa cum ţi-ai dori să fii tratat(ă), el(ea) îţi va oferi dragoste pură, necondiţionată.

Cele mai citite

FOTO. Loredana Groza, ca la 20 de ani. Vedeta a pozat în colanți

Loredana Groza, cunoscută pentru prezența sa în industria muzicală românească, a captat atenția publicului cu ultimele sale fotografii distribuite pe rețelele de socializare. Însă...

FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă