10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Berbecii şi vărsătorii, cei mai buni parteneri într-o relaţie...

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Berbecii şi vărsătorii, cei mai buni parteneri într-o relaţie deschisă

Berbecii şi vărsătorii sunt cei mai buni parteneri într-o relaţie fără reguli stricte şi gelozie. Zodii de aer şi de foc, nativii se înţeleg de minune şi pot avea realizări notabile împreună.

Dacă eşti nativ berbec, ceea ce te atrage la partenerul(a) tău(ta) vărsător este atitudinea detaşată, gândirea analitică rapidă şi caracterul inovator.

Amândoi iubiţi libertatea şi independenţa. Prin urmare, sunteţi adepţii zicalei: „Dacă vrei pe cineva, lasă-l să plece. Dacă nu se întoarce, înseamnă că nu a fost niciodată pentru tine”. O căsnicie bazată pe fidelitate completă v-ar sufoca pe amândoi. Însă, dacă vei încălca o regulă pe care aţi stabilit-o împreună, vărsătorului tău îi va fi foarte greu să te ierte.

Cum nici ţie, nici vărsătorului tău nu vă pasă de aprobarea societăţii, contestaţi fără teamă statu quo-ul, fie politic, fie în timp ce exploraţi noi pieţe într-o afacere personală. Amândoi sunteţi orientaţi către viitor, aşa că vorbiţi în aceeaşi limbă. Niciunul dintre voi nu se va gândi vreodată că ziua de ieri a fost mai bună decât cea de astăzi sau mâine.

Comunicarea dintre voi este excelentă, pentru că iubitul(a) este semn de aer, iar tu foc – două elemente care se amestecă perfect. Chiar dacă tu tinzi să domini relaţia, vărsătorul tău nu se va răzvrăti, pentru că are întotdeauna propriile proiecte pe care să le conducă.  

În dormitor, vărsătorul te satisface cu stilul spontan şi impulsiv de a face dragoste. Partenerul(a) nu va face niciodată lucrurile la fel.

Firea impredictibilă a vărsătorului te entuziasmează şi te atrage. Uniunea voastră este întotdeauna fabuloasă, distractivă şi proaspătă. 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă