16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Cât de bine se potrivesc Berbecii cu Racii

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Cât de bine se potrivesc Berbecii cu Racii

Nativii în zodia Berbec sunt foarte diferiţi de cei în zodia Rac, care pun un preţ foarte mare pe familie şi îşi doresc stabilitate. Ei se tem de nonconformismul, dorinţa de aventură şi nevoia de independenţă care îi caracterizează pe berbeci.

Astfel, dacă eşti nativ(ă) în zodia berbec şi partenerul(a) este rac, nu te aştepta să îţi înţeleagă ambiţia de a avea succes şi devotamentul pentru muncă. Chiar dacă îţi dă dreptate atunci când îi explici ce îţi doreşti să obţii, racul tău se va întreba în continuare de ce lipseşti atât de mult de acasă şi de ce munceşti atât de mult.

Totuşi, dacă reuşiţi să treceţi cu vederea diferenţele dintre voi, puteţi avea o relaţie bună. Partenerul(a) rac îţi poate oferi stabilitatea şi confortul pe care nu credeai că le-ai putea avea vreodată. Alături de el(ea), vei avea parte de atenţie şi dragoste, dar va trebui să o împărtăşeşti, din când în când, şi cu rudele tale şi ale lui(ei).

În relaţiile intime sunteţi cât se poate de diferiţi. Dacă nativul rac îşi doreşte romantism, tu vrei să dai frâu liber pasiunii pure, fără să aloci prea mult timp mângâierilor sau detaliilor. Astfel, rişti să îţi dezamăgeşti iubitul(a).

În privinţa stării de spirit, nativul rac este destul de imprevizibil. Se poate supăra brusc şi poate rămane aşa pentru ore, zile, săptămâni sau chiar luni. Însă, dacă îi faci obervaţie în legătură cu atitudinea lui(ei), te va acuza de lipsă de interes sau chiar cruzime.

Dacă racilor le este frică să fie abandonaţi, cea mai mare teamă a berbecilor este să le fie îngrădită libertatea.  

Citeşte şi: COMPATIBILITĂŢI între zodii. Gemenii, partenerii ideali pentru Berbeci

Citeşte şi: COMPATIBILITĂŢI între zodii. Ce relaţii romantice pot avea Berbecii cu Taurii

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală, Centrokinetic, se extinde în vestul țării

Fondul de investiții de growth AGISTA a sprijinit cel mai mare lanț de recuperare medicală din România, Centrokinetic, în achiziția celei de-a opta clinici...

Dispute pe salariu minim european. PSD anunță că se majorează din vară, PNL ar vrea discuții cu companiile

Implementarea salariului minim european trebuie finalizată până la sfârșitul anului, însă PSD promite să realizeze această majorare de la 1 iulie, în timp ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă