19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Ce poveste de dragoste pot trăi berbecii cu săgetătorii

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Ce poveste de dragoste pot trăi berbecii cu săgetătorii

Dacă eşti nativ în zodia berbec, „aventură” este al doilea nume al tău. Atracţia ta pentru nativii săgetători este naturală. Amândoi sunteţi semne de foc, aventuroşi, idelişti, curioşi, dar, mai ales, întotdeauna plini de idei. În relaţia voastră, monotonia sau plictiseala ocazională nu vor exista.

Timpul vostru împreună va fi marcat întotdeauna de numeroase dezbateri aprinse pe teme diverse. Împreună, puteţi avea succes cu o organizaţie caritabilă sau o afacere personală. Însă, este bine să vă înconjuraţi cu nativi în semne de pământ – fecioare, capricorni sau tauri.

Dintre voi doi, săgetătorul este cel mai flexibil, ceea ce este o veste bună pentru tine, pentru că îţi place ca lucrurile să se desfăşoare aşa cum îţi doreşti tu. Dacă se va întâmpla să exagerezi cu pretenţiile, săgetătorul tău te va anunţa, pentru că este o fire directă şi extrovertită.

Comunicarea dintre voi este excelentă şi plină de afecţiune. Nici tu, nici partenrul(a) săgetător nu păstraţi ranchiună sau secrete.

Cum amândurora vă place să faceţi sport şi să vă forţaţi limitele, exerciţiul fizic este un preludiu excelent pentru voi.  Datorită spontaneităţii care vă caracterizează, sexul este întotdeauna incitant – o modalitate perfectă de eliberare de stresul cotidian.

Combustibilul relaţiei voastre este optimismul şi entuziasmul pe care tu îl adori la partener(ă), dar şi curajul nebunesc pe care el(ea) îl admiră la tine.

Singura dificultate a relaţiei dintre voi este păşirea spre altar. Atât tu, cât şi partenerul(a) sunteţi burlaci(burlăciţe) prin definiţie – vă place să flirtaţi cu cei din jur şi vă temeţi să vă pierdeţi libertatea. 

Cele mai citite

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Florin Piersic, internat la un spital din Capitală. Care este starea actorului

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarant, pentru Agerpres, surse medicale.Actorul Florin...
Ultima oră
Pe aceeași temă