18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioara, secretul din spatele succesului oricărui Berbec

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioara, secretul din spatele succesului oricărui Berbec

Relaţiile între nativii în zodia berbec şi cei din zodia fecioară funcţionează doar cu foarte multă voinţă şi compromisuri, întrucât sunt foarte diferiţi. Însă, cu o fecioară care să aibă grijă de ei, berbecii pot avea succes în tot ceea ce îşi propun.

Dacă eşti unul dintre nativii în zodia berbec, trebuie să ştii că, deşi fecioarele sunt la fel de harnice ca tine, îşi dozează energia şi îşi stabileşte obiectivele diferit.

Partenerul(a) fecioară nu are nevoie să îl(o) împingi de la spate, pentru că este foarte ambiţios(oasă). Ştie în fiecare dimineaţă ce vrea să facă până la sfârşitul zilei, iar dacă nu se încadrează în timp, nu se opreşte până când nu termină ceea ce şi-a propus. Nativului fecioară nu îi place să îi dezamăgească pe cei din jur şi, mai ales, pe ei înşişi. Prin urmare, va face totul ce îi stă în putinţă ca să îşi păstreze promisiunile şi să îşi atingă obiectivele.

În timp ce tu vezi imaginea de ansamblu, ai mai mult curaj şi socializezi mai bine cu cei din jur, partenerul(a) fecioară este un maestru al detaliilor şi organizării. Cu fecioara alături, devii mai puternic(ă), pentru că te va sprijini 100%, îţi va aminti ce ai de făcut şi, de fiecare dată când treci printr-o criză, îţi va arăta ce opţiuni ai şi care dintre ele te avantajează mai mult.

Totuşi, partenerul(a) fecioară te poate irita, pentru că te contrazice deseori şi, mai grav, are dreptate de fiecare dată. Este posibil să simţi uneori că orice ai face, nu îţi poţi satisface nativul fecioară.

Însă, în spatele oricărui berbec de succes se află o fecioară. Dacă îi accepţi sfaturile şi nu îţi laşi orgoliul rănit de intervenţiile fecioarei, el(ea) va face tot posibilul ca tu să reuşeşti în ceea ce îţi propui.

Relaţiile intime sunt teritoriul tău – fecioara te va lăsa întotdeauna să conduci, cu condiţia să îi oferi confort, să o ajuţi să se relaxeze şi să îi construieşti dispoziţia necesară. 

Cele mai citite

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă