13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioara şi racul, o relaţie productivă, plină de emoţie

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioara şi racul, o relaţie productivă, plină de emoţie

Nativii în zodia fecioară, semn de pământ, şi cei din zodia rac, semn de apă, au relaţii foarte productive, bazate pe comunicare şi pline de emoţie şi declaraţii de dragoste. Conflictele între cei doi parteneri nu durează mult,  întrucât găsesc întotdeauna o cale de împăcare.

Dacă eşti nativ fecioară şi ai o relaţie cu un nativ rac îţi vei da seama, la un moment dat, că el(ea) este mai emotiv(ă) decât tine. Racul îţi ţine companie când vine vorba despre îngrijorare şi panică. Însă, tu ai puterea să îl(o) linişteşti.

Nativul rac este imprevizibil, întrucât îşi schimbă dispoziţia din senin. De multe ori, se supără pentru ceva ce i s-a întâmplat mai demult, pentru că obişnuieşte să analizeze întâmplările îndelung. Dispoziţiile prin care trece sunt, de fapt, posibile reacţii la problema pe care sunt concentraţi.

Uneori, simţi nevoia să petreci timp singur(ă), ca să nu adopţi atitudinea racului tău. Deşi el(ea) nu îţi înţelege nevoia de a te retrage, nu poţi rezista naturii tale – trebuie să ai timp pentru tine, astfel încât să analizezi toate aspectele problemelor cu care te confrunţi.

Prin urmare, condiţia pentru succesul relaţiei voastre este elasticitatea acesteia. Nativul rac tinde să fie posesiv încă de la începutul relaţiei. Din această privinţă, eşti nevoit(ă) mereu să îl(o) ponderezi.

Amândurora vă place să munciţi, dar aveţi motive diferite. Racului îi place să lucreze mult ca să îşi facă „provizii”, fie că este vorba despre mâncare, bani în contul bancar sau orice altceva ar avea el(ea) nevoie să îşi protejeze familia de vremuri tulburi. Pe de altă parte, ţie îţi place să munceşti de dragul muncii şi te mândreşti cu realizările tale.  

În dormitor, sunteţi delicaţi şi tandri. Amândoi priviţi sexul ca pe o uniune sacră a sufletelor voastre.

Cele mai citite

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...
Ultima oră
Pe aceeași temă