18.2 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioarele şi taurii, partenerii ideali

COMPATIBILITĂŢI între zodii. Fecioarele şi taurii, partenerii ideali

Relaţiile dintre nativii în zodia fecioară şi cei în zodia berbec sunt magice. Fiecare partener intuieşte sentimentele, intenţiile şi nevoile celuilalt.

Dacă eşti fecioară îndrăgostit(ă) de un taur, trebuie să ştii că atât tu, cât şi el(ea) sunteţi semne de pământ, firi realiste, cărora le place să aibă încredere unul în celălalt.

Iubeşti dorinţa taurului tău de a-i demonstra afecţiune. Nativul taur pune mare preţ pe romantism şi flirt – mai ales la o cină cu mâncăruri şi băuturi alese.

La fel ca tine, taurul este foarte bine ancorat în realitate şi nu cheltuie banii fără rost. Totuşi, taurului îi place luxul şi comfortul, spre deosebire de tine, care preferi lucruri simple. Însă, nu este cazul să îţi ascunzi portofelul, pentru că nativul îşi va satisface poftele din banii lui.

Deşi nu se enervează repede, atunci când o face, taurul reacţionează exploziv şi te poate răni cu vorbele lui. Însă, la scurt timp după aceea, după ce îşi va analiza comportamentul, îţi va cere iertare şi va suferi pentru supărarea ta.

În dormitor, taurul tău este topit după mişcările tale lente şi senzuale. Relaţia voastră este extrem de erotică – dacă taurul aduce pasiune, tu aduci tandreţe şi emoţie.

De asemenea, taurul îţi oferă respectul şi integritatea de care ai nevoie în relaţie. Odată ce el(ea) decide că eşti sufletul lui(ei) pereche, nu mai flirtează cu nicio altă persoană.

În plus, taurul este mai entuziasmat de căsătorie decât tine. Cel mai probabil, îţi va vorbi despre nuntă mai devreme decât te aştepţi. 

Cele mai citite

Incendiu la DSVSA din Pitești

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti."La sosirea forţelor de...

Schimbări majore la WhatsApp! Categoria de vârstă pentru utilizarea aplicației, modificată

Gigantul social media a redus vârsta minimă necesară pentru a utiliza WhatsApp în Europa de la 16 ani la 13 ani, ceea ce a...

Momente de groază în Turcia. Un mort și 10 răniți, după ce o telecabină s-a prăbușit

O persoană a murit și alte 10 au fost rănite în provincia Antalya din sudul Turciei, după ce o cabină de telecabină s-a lovit...
Ultima oră
Pe aceeași temă