12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCOMPATIBILITĂȚI între zodii. Gemenii și Berbecii, o relație mai mult decât reușită

COMPATIBILITĂȚI între zodii. Gemenii și Berbecii, o relație mai mult decât reușită

Dacă eşti născut sub semnul Gemeni, iar partenerul (a) tău de viaţă este din zodia Berbec, atunci ai toate motivele să crezi în succesul relaţiei dintre voi doi.

Berbecii ţi-au atras atenţia prin energia şi entuziasmul, uneori covârşitor, de care dau dovadă, dar şi prin pasiunea şi efervescenţa lor. Eşti genul de persoană care se plictiseşte foarte uşor. La fel se întâmplă şi cu nativii din zodia Berbec. Din acest punct de vedere, amândoi ar trebui să aveţi o viaţă interesantă. Curiozitatea ta şi spritul de pionierat al Berbecului îţi vor permite să ai parte de noi experienţe.

Fizic, amandoi emanaţii aceleaşi vibe-uri magnifice. Din punct de vedere sexual, berbecii sunt foarte pasionali, puternici şi jucăuşi. În intimitate, Berbecii vor mereu să experimenteze, la fel ca şi tine, deci împreună ar trebui să vă distraţi de minune. Berbecilor le place să conducă, iar tu fiind un semn mobil, îi vei permite. Ca Geaman, îţi place să auzi cuvinte de iubire, declaraţii rostite cu glas tare, iar Berbecul va intui exact ce vrei şi o să-âi faca toate declaraţiile pe care vroiai să le auzi.

Berbecii sunt aventuroşi, mereu ocupaţi și curajoşi. Mereu în acţiune, Berbecul inițiază în permanenţă noi aventuri. Treaba ta este să îl pui la curent cu tot ce s-a întâmplat în lipsa lui, ce evenimente s-au mai petrecut. În calitate de jurnalist natural al zodiacului, trebuie să fii obiectiv, raţional şi mereu în căutarea adevărului.

Relaţia dintre voi doi este una de invidiat, plină de momente unice. Trebuie să fiţi atenţi, însă, să acordaţi mai multă atenţie sentimentelor, mai ales în condiţiile în care aţi fost obişnuiţi să trăiţi clipa. Problema voastră e că niciunul dintre voi nu acordă suficient timp sentimentelor. Ar trebui, din când în când, să vă gândiţi şi la viitor.

 

Cele mai citite

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă