22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCompatibilități între zodii. Racii și gemenii, o relație cu compromisuri

Compatibilități între zodii. Racii și gemenii, o relație cu compromisuri

Gemenii și racii pot lega o relație pe termen lung, dacă nativii țin seama de diferențele dintre ei și fac eforturi pentru a le accepta. Gemenii îi vor scoate pe raci din carapace, în timp ce racii le vor arăta gemenilor cum să își permită să fie vulnerabili și, totuși, să se simtă în siguranță, conform astrologyzone.com. 

Racii sunt atrași de gemeni datorită energiei lor debordante. Racii admiră versatilitatea gemenilor în relațiile sociale, ușurința cu care își fac prieteni, curiozitatea lor și priceperea lor în arta conversației.

Totuși, racii tânjesc după apropiere și emoții intense, în timp ce nativii gemeni sunt cerebrali – detașați, reci și evazivi.

Racii empatizează cu ceilalți, iar gemenii sunt obiectivi; pentru ei, primează rațiunea, nu sentimentele. Deși, la început, racii sunt atrași de misterul care îi înconjoară, în cele din urmă, se vor plictisi de secretele lor. Gemenii sunt mult mai flexibili decât racii – ceea ce poate fi o calitate pe care o vor aprecia, pentru că se adaptează foarte bine la stările racilor.

Pe plan sentimental și fizic, gemenii sunt jucăuși, în timp ce racii sunt serioși și profunzi. Este posibil ca partenerul geamăn să nu se ridice la așteptările emoționale ale unui rac. Gemenii simt nevoia să analizeze totul – chiar și sexul- lucru pe care racii îl vor găsi rece, superficial. Nativii gemeni au nevoie de varietate, în timp ce racii iubesc rutina și stabilitatea.

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă