12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BALANȚĂ ianuarie 2016. Îți pui casa la punct

Horoscop BALANȚĂ ianuarie 2016. Îți pui casa la punct

În luna ianuarie, cele mai importante acțiuni le vei săvârși în casă. Dacă vrei să renovezi sau să redecorezi, ar fi cazul să te pui pe treabă, din 9 ianuarie. În această perioadă, așterne-ti planurile pe hârtie și vei obține rezultate. 

Sub influența lui Uranus, va trebui să insiști pe lângă partenerul tău ca să îl convingi că planul tău e cel mai bun. Este posibil și să amâni o activitate, pentru că perechea ta nu se simte bine. 

Ți-ai asumat un plan important legat de casă: să cumperi o locuință nouă, să refaci subsolul, să zidești un perete sau să întărești structura casei. Ai mare grijă cu reparațiile până în 25 ianuarie, este posibil să mai ai probleme cu materialele. Dacă muncitorii pe care îi ai îți cer mai mulți bani, fă un nou contract scris. Vei avea cheltuieli semnificative până în 5 martie. 

Din cauza lui Mercur retrograd, ar fi bine să te ferești să semnezi contracte sau să ai cheltuieli exorbitante. Luna aceasta, fă reparații, curățenie, vopsește, dar nu cumpăra electronice sau  un autoturism, până în 25 ianuarie.

Supraveghează-ți fratele sau sora, care va trece printr-o perioadă grea luna aceasta și va avea nevoie de sprijinul tău. 

În ceea ce privește planul sentimental,  până în 22 ianuarie, vei avea parte de surprize plăcută. Dacă ești singur (ă), îți dorești mai mult ca niciodată să îți construiești o relație trainică. O abordare matură a iubirii îți va deschide un nou capitol în viață. 

Dacă ești într-o relație, o excursie te va apropia de cel iubit, mai ales în weekendul 23-24 ianuarie. Dacă îți dorești copii, februarie este luna în care se va întâmpla acest miracol. Dacă ai deja copii, să știi că ești un părinte bun, care se bucură de aprecierea micuților săi.  

Cele mai citite

Trafic de droguri la Satu Mare. Trei persoane au fost reținute

La data de 22.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au decis reținerea a...

Caz controversat în Bulgaria. L-a demis pe ministrul de externe și a preluat el postul

Decizia premierului interimar bulgar, Dimităr Glavcev, de a demite ministrul de externe, Stefan Dimitrov, la doar două săptămâni de la numirea acestuia în post,...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...
Ultima oră
Pe aceeași temă