11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

HOROSCOP BALANŢĂ IULIE. Râvneşti la un alt job dar te-ai tot întrebat când ar fi momentul perfect să acţionezi? Fă-o în această lună, în zilele de după 4 iulie. Atunci vei avea o coroană de stele strălucind deasupra horoscopului tău, în casa a zecea, a onoarei, recompenselor, realizărilor şi faimei. Vei avea tot suportul necesar pentru a descoperi o oportunitate pentru un loc de muncă de prestigiu, în care-ţi vei putea folosi talentele. Lunile noi sunt mereu puternice la apariţie şi încep să slăbească pe măsură că trec zilele, aşa că fă programări la interviuri în prima parte a lunii iulie, cât mai repede după data de 4, când este lună nouă. Jupiter se va afla în unghi perfect cu luna nouă, aşa că, din culise, cineva puternic va milita pentru tine şi te va ajuta să avansezi fără ca tu să ştii (şi va dori să rămână anonim). Alege datele de 5,6 sau 8 iulie pentru un astfel de interviu.

Te vei concentra asupra casei pe 19 iulie, când va fi lună plină în Capricorn, dar şi în cele patru zile de dinainte şi de după această dată. Dacă ţi-ai programat să zugrăveşti sau să faci o serie de reparaţii acasă sau la o altă proprietate, lucrurile se vor apropia acum de sfârşit. Marte va fi prietenos, aşa că vei avea destulă energie pentru a face faţă acestor provocări. Şi vei avea, desigur, şi banii necesari pentru a plăti toate acestea. Saturn se va afla la mare distanţă de luna plină, dar va fi suficient de puternic pentru a susţine luna, aşa că se va dovedi că merită eforturile tale de a ridica valoarea proprietăţii pe care o deţii. Toată luna vei avea cheltuieli uriaşe, dar se vor reduce în august. Teama ta de a rămâne fără bani – teamă pe care ai tot simţit-o în ultimii trei ani – se va dovedi curând nefondată.

Guvernatorul tău, Venus, se va apropia drăgăstos de Marte pe 6 iulie, aspect astral despre care se ştie că aprinde scântei între oameni. În această zi, toate Balanţele se vor bucura de iubire, dar dacă eşti singur vei fi şi mai favorizat.

Odată ce Venus intră în Leu pe 12 iulie şi rămâne acolo până pe 5 august, vei avea mai multe ocazii de a găsi iubirea şi de a te bucura de cercul tău de prieteni. Profunda concentrare pe carieră va începe să pălească, iar atenţia ţi se va muta asupra celor din jur, prietenilor, distracţiilor, iar viaţa va fi mai strălucitoare. Acesta este semnalul pe care ţi-l dau astrele pentru a o lăsa puţin mai moale cu cariera şi pentru a te distra mai mult.

Deşi vei fi cam ocupat cu casa, se vor ivi anumite evenimente cu prietenii, o tendinţă aflată în creştere, şi vei dori să arăţi cât mai bine se poate. Pe 20 iulie, fă o promisiune persoanei pe care o iubeşti.

Dacă eşti într-un cuplu solid, vei adora ziua de 26 iulie, când Mercur se aliniază cu Uranus. Ai putea călători într-o ţară străină sau chiar pe o insulă, ai putea da o petrecere sau ai putea merge la una. Deşi e la mijlocul săptămânii, cu siguranţă te vei distra în această zi.

Dacă eşti singur, se pare că ai întâlnit de curând pe cineva care te intrigă. Dacă aşa stau lucrurile, continuă să te întâlneşti cu persoana respectivă pentru a vedea cum interacţionaţi. Uranus, care guvernează casa iubirii adevărate din charta ta, va deveni retrograd din 29 iulie şi se spune că atunci te poţi concentra mai mult pe relaţiile deja clădite şi nu pe căutarea unei noi legături.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Claudiu Târziu: „AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de spionaj ucrainean”

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a răspuns acuzaţiilor din presa ucraineană, potrivit cărora AUR ar putea lansa „provocări informaţionale anti-ucrainene”....

1,29 milioane de bugetari, potrivit datelor Ministerului Finanțelor

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în februarie 2024, de 1.289.965, cu 1.827 mai puţine comparativ cu ianuarie 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă