18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop BALANŢĂ martie 2016: încep vremuri mai bune pentru tine, cu un...

Horoscop BALANŢĂ martie 2016: încep vremuri mai bune pentru tine, cu un job nou şi îmbunătăţiri acasă

Luna aceasta, vei avea de rezolva mai multe sarcini şi acasă şi la serviciu, aşa că, deşi nu obişnuieşti să faci liste, vei fi nevoit să ţii evidenţa treburilor.

Eclipsa solară şi de lună nouă din 8 martie va aduce schimbări la birou sau acasă, în ceea ce priveşte persoanele de încredere pe care te bazezi. Este posibil ca un asistent de bază să plece brusc sau ca bona ta favorită să te anunţe că se mută. Este o idee bună să te gândești înainte de data 8 martie ce ai de făcut dacă se va întâmpla aşa ceva şi să pregăteşti un plan de rezervă. Aşa e viaţa, dar poţi fi debusolat când pierzi ajutorul cuiva de care depinzi.Totuşi, în ciuda schimbărilor şi provocărilor, poţi fi un maestru al productivităţii dacă eşti hotărât să-ţi păstrezi concentrarea.

Marte este pe cale să petreacă neobişnuit de mult timp în Săgetător, aşa că e foarte probabil să începi să călătoreşti mai mult decât de obicei, şi la distanţe mai mari, la peste 800 de kilometri de casă. Această tendinţă se va menţine din 5 martie până în 27 septembrie. Vei fi implicat şi în comunicare, astfel că vei putea lucra într-un domeniu legat de social media, sau ai putea fi gazda unei emisiuni radio sau TV pe internet, sau ai putea începe să scrii un proiect sau să faci deisgnul unei aplicaţii populare, iar astea sunt doar câteva exemple. În perioada în care Marte stă în Săgetător, planeta roşie va oscila înainte şi înapoi, aşa că s-ar putea să fie nevoie să te întorci asupra unui proiect de mai multe ori până când clientul va fi satisfăcut. Toţi vor fi în aceeaşi situaţie, aşa că nu-ţi fă probleme. Perfecţiunea cere timp.

Ţine legătura cu surorile şi fraţii, întrucât a treia casă, atât de luminată acum de Marte, guvernează şi fraţii şi verii. Dacă ai un frate sau o soră, aceasta va fi persoana care va aduce veşti în următoarele şase luni. Aşa că ţine legătura cu ea ca să fii la curent cu noutăţile.

Cel mai măreţ moment din această lună va fi eclipsa totală de lună în Balanţă, din 23 martie, care va duce la bun sfârşit sau în punctul culminant, ceva la care ţii foarte mult şi este foarte important pentru tine. Cei născuţi pe 25 septembrie sau în următoarele patru zile vor simţi cel mai puternic efectele eclipsei şi vor beneficia cel mai mult de ea. Nu contează ce planuri aveai înainte de eclipsă, pentru că evenimentele te vor împinge înainte atât de repede, încât vei avea nevoie de un moment să-ţi tragi sufletul. Sigur o parte a vieţii tale se va schimba şi va evolua în bine pentru că, pur şi simplu, universul simte că e momentul să te ajute.

Aceasta va fi ultima eclipsă din familia Berbec-Balanţă, care a început pe 18 octombrie 2013. Aminteşte-ţi cum era înainte de prima eclipsă şi, indiferent când este ziua ta de naştere, probabil vei constata că acum ai ajuns într-un loc complet nou în viaţă. Ultimii doi ani şi jumătate nu au fost uşori pentru tine, pentru că unele eclipse din această serie te-au dezrădăcinat sau te-au supus unor încercări grele. Marte va susţine această eclipsă, aşa că orice vei decide să faci în această lună ar trebui să ducă la un rezultat convenabil pentru tine.

Aceasta va fi o lună importantă, pentru că 16 martie va fi o zi în care aspecte rare şi glorioase vor ieşi la lumină. Atunci, generoasa şi expansivă planetă finanţistă Jupiter şi puternicul Pluto vor colabora pentru a te ajuta să-ţi îmbunătăţeşti proprietatea pe care o deţii sau ai închiriat-o, care ar putea fi locuinţa ta sau cabana de vacanţă. Dacă ai planuri de schimbare, vânzare, cumpărare sau renovare, urmăreşte această dată, pentru că pe 16 martie sau imediat după, vei găsi cele mai bune oferte. 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă