19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că...

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

HOROSCOP BALANŢĂ NOIEMBRIE. Vei vedea viaţa în roz, pentru că Jupiter, planeta aducătoare de noroc, este în Balanţă până în octombrie 2017. În primul week-end din lună ai putea face o excursie scurtă undeva aproape, chiar dacă te apasă deciziile pe care trebuie să le iei legate de casă şi proprietăţi sau acţiuni. Pe 7 noiembrie, când Soarele şi Pluto vor colabora, ar fi o zi potrivită pentru luarea de hotărâri legate de casă.

La început de noiembrie ar fi bine să te gândeşti să ceri o majorare salarială. Luna nouă din 30 octombrie se mai simte în primele zile ale lui noiembrie, aşa că acum e momentul să ţi se aprobe o mărire. Dacă ai propria firmă, creşte uşor preţurile şi explică-le clienţilor decizia. Dacă lucrezi în comunicare – adică dacă scrii, vorbeşti, editezi, predai, vinzi, organizezi evenimente, faci strategii de marketing, programe it sau aplicaţii – vei avea rezultate deosebite în prima parte a lunii, pentru că Jupiter va fi încă suficient de aproape pentru a-ţi ajuta guvernatorul, Venus. Va fi o perioadă în care vei avea numeroase succese profesionale.

După luna nouă din 29 noiembrie vei avea o nouă şansă te de a te concentra pe comunicare şi călătorii. Influenţa se va menţine şi în prima jumătate a lui decembrie. Asta demonstrează că preocuparea pentru comunicare şi călătorii va fi dominantă şi va continua să crească în lunile care urmează.

În noiembrie Saturn va fi alături de tine şi-ţi va arăta în ce zone vei putea face realizări grozave dacă te concentrezi pe valorificarea talentelor tale.

Şi finanţele vor fi un subiect important pe 14 noiembrie, când va fi lună plină. Probabil că atunci vei finaliza o negociere, vei plăti facturi şi e posibil să şi primeşti bani. Dacă eşti pe cale să accepţi o funcţie nouă, atunci îţi vei discuta beneficiile. În timp ce-ţi analizezi veniturile şi cheltuielile, nu uita de asigurări. Vei putea găsi metode de a reduce cheltuielile şi de a face schimbările pe care ţi le sugerează consilierii financiari.

Spre finalul lunii, ai putea lua legătura cu fraţii tăi, care se pare că au trecut printr-o perioadă dificilă în ultima vreme. Dacă vei vedea că acesta încă se luptă cu problemele, ar fi frumos din partea ta să vezi dacă-l poţi ajuta cu ceva, să-i oferi susţinere emoţională.

Deşi pare că în noiembrie te vei concentra exclusiv pe bani, serviciu şi îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, de fapt dragostea va fi cireaşa de pe tort pentru că Marte, planeta energiei, va intra în sectorul iubirii adevărate din charta ta, din 8 noiembrie şi va rămâne acolo până pe 19 decembrie.

Asta înseamnă că noiembrie ar putea fi şi una dintre lunile favorite pentru delectarea cu episoade uimitoare de iubire. Marte va fi în Vărsător, un semn care potriveşte perfect cu al tău, şi cu siguranţă va provoca agitaţie în problemele inimii.

Dacă eşti singur, vei avea motive să te îmbraci elegant şi să te străduieşti să arăţi cât de bine poţi, întrucât Cupidon e pe aproape şi te ţinteşte cu săgeţile lui.

Dacă eşti într-un cuplu, pe 26 noiembrie, când Uranus va lua legătura cu Mercur, partenerul/a te va surprinde cu o mică excursie care se va dovedi încântătoare. 

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea şi noi începuturi în iubire sau carieră

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă