6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea...

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

HOROSCOP BERBEC APRILIE. Fii hotărât şi stabileşte-ţi toate intenţiile importante la începutul lunii, pentru că Marte şi Mercur vor fi retrograde din 17 până în 28 aprilie şi-ţi vor încetini orice progres. O planetă retrogradă este o planetă slăbită, aşa că dacă vrei să porneşti o acţiune sau să începi o relaţie în perioada respectivă, ţine cont de faptul că respectiva acţiune sau relaţie va avea această slăbiciune în ADN. Asta înseamnă că va fi îngreunată nu doar la început şi pe toată durata existenţei acţiunii sau relaţiei respective. Din acest motiv, ar fi bine să acţionezi în prima parte a lunii aprilie, înainte ca planetele să se pregătească de somn. Cum şi guvernatorul tău, Marte, va fi curând retrograd, este posibil să fii tentat să-ţi analizezi acţiunile şi deciziile luate mai demult.

O zi foarte importantă în această lună va fi 7 aprilie, când luna nouă se va afla în Berbec. Această poziţie a lunii noi va aduce cu ea o evoluţie şocantă sau surprinzătoare, dar poate fi pozitivă. Nu vei putea bănui ce urmează, pentru că incidentul se va produce brusc. Cum Pluto se află într-un unghi negativ faţă de Uranus în timpul acestei luni pline, există riscul să fii victima unor nedreptăţi în carieră, mai ales dacă eşti născut chiar pe 7 aprilie. Totuşi, indiferent de data naşterii, îţi vei putea învinge şeful care te nedreptăţeşte, iar cum Uranus (planeta comportamentului independent şi a rebeliunii) va fi în conjuncţie cu Saturn este posibil să faci ceva ce nu se aşteaptă nimeni. Acesta va fi secretul succesului tău, cu condiţia să ai curajul să duci lucrurile foarte departe.

Dacă trebuie să vorbeşti cu un personaj influent sau să-i prezinţi ideile tale unui client, alege să faci asta pe 14 aprilie, când Mercur, încă puternic, va fi sprijinit de Jupiter.

Luna trecută, Marte a intrat în Săgetător, unde va rămâne până pe 27 septembrie. În mod obişnuit, Marte stă într-o zodie şapte săptămâni şi nu aproape şapte luni ca acum. Aşadar, Marte te va face să te concentrezi pe călătoriile la distanţă sau te va motiva să-ţi reiei sau să-ţi începi studiile universitare sau postuniversitare. Spre sfârşitul lui aprilie, va trebui să fii mai flexibil, pentru că cinci din cele nouă planete vor fi atunci retrograde.

Luna plină în Scorpion din 21 aprilie te va ajuta să finalizezi o chestiune financiară. Şi cum Neptun se află într-un unghi pozitiv faţă de luna nouă, probabil vei primi aprobarea de a merge mai departe cu o idee creativă sau vei reuşi să vinzi o creaţie artistică.

În plan romantic, Venus va aluneca prin Berbec luna aceasta, de pe 5 aprilie până pe 29 aprilie, amplificându-ţi şarmul şi carisma. O zi care iese în evidenţă sub aspectul iubirii va fi 12 aprilie, când Venus şi Marte vor colabora perfect și te vor face irezistibil. 

O zi specială va fi 9 aprilie, când Soarele, guvernatorul casei iubirii din harta ta, se va afla într-un unghi ideal cu altă planetă, iar tu vei putea vedea rezultate pozitive în problemele sentimentale. 

În 5 aprilie, când Soarele este sincronizat cu Saturn, îți poţi stabiliza relaţia. Sâmbătă, 9 aprilie, când Soarele va fi în conjuncţie cu Uranus, pregăteşte-te pentru evoluţii neaşteptate. Şi 22 aprilie va fi o zi deosebită, când Venus în Berbec va fi într-o perfectă armonie cu Uranus.

În general, luna în care te-ai născut este specială, chiar dacă va conţine şi câteva tendinţe conflictuale. Cu siguranţă acele provocări nu vor face decât să-ţi întărească determinarea. La mulţi ani, dragi Berbeci!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă