19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BERBEC ianuarie 2016: vei avea un mare succes în carieră

Horoscop BERBEC ianuarie 2016: vei avea un mare succes în carieră

Aceasta va fi una dintre cele mai importante luni din 2016 în ce priveşte viaţa profesională. Mercur va fi retrograd în casa a X-a, a prestigiului şi a succesului în carieră pe parcursul întregii luni, de pe 5 ianuarie până pe 25 ianuarie, sugerând obţinerea unor beneficii imense de pe urma unei colaborări cu o persoană importantă cu care aţi lucrat în trecut sau obţinerea unor avantaje nesperate dintr-o ofertă pe care aţi refuzat-o iniţial, dar acum aveţi şanse maxime să valorificaţi aceste noi oportunităţi, sub forma unui nou job potrivit aşteptarilor dvs sau sub aspectul unor compensaţii care se vor concretiza neaşteptat de avantajos.   

Relaţiile din trecut sunt favorizate de această retrogradare a planetei Mercur. Analizaţi cu atenţie orice ofertă de colaborare profesională care vă poate ajuta să finalizaţi anumite proiecte restante sau să consolidaţi ceea ce aţi obţinut deja. Ritmul lunii ianuarie va fi destul de lent – nu vă enervaţi din cauza unor întârzieri şi nu faceţi presiuni pentru obţinerea rapidă a unor răspunsuri şi rezultate. Recomandarea este valabilă în special în cazul în care aveţi de gând să aplicaţi pentru un job nou sau vă pregătiţi să lansaţi un nou produs/serviciu. Lăsaţi natura să-şi urmeze cursul, pentru că veţi culege roadele mai târziu. Veţi avea mai mult timp pentru propria persoană, în timp ce lucrurile se rearanjează de la sine, după vacanţa de sărbători şi în final vă veţi bucura de această relaxare.

Cea mai bună zi pentru angajamente legate de sănătate şi schimbarea stilului de viaţă ori demararea unor noi proiecte este cea în care Jupiter se va afla în unghi perfect cu Soarele, pe 13 ianuarie. Cu Marte trecând prin casa a 8-a, este posibil să faceţi unele cheltuieli neprevăzute, însă veţi reuşi să nu afectaţi serios bugetul personal. Această tendinţă pe plan financiar se va menţine până la începutul lunii martie, de aceea este bine să aveţi în vedere căutarea unor noi surse de venit, dar şi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi.

În viaţa sentimentală se anunţă două zile speciale – 12 şi 13 ianuarie, când puteţi rezolva chestiunile legate de cuplu cu mult mai multă uşurinţă. Călătoriile nu sunt foarte bine aspectate în această lună, de aceea ar fi bine să evitaţi deplasările în jurul zilei de 8 ianuarie, când Saturn va face conjucţie cu Venus.  20 şi 30 ianuarie sunt alte două zile mai didicile din perspectiva deplasărilor, în sensul că puteţi avea surprize neplăcute, să rămâneţi blocat în trafic sau avionul să aibă întârzieri până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

În jurul datei de 23 ianuarie veţi simţi un suflu nou datorită inflenţei Lunii pline din acel weekend. Jupiter vă va ajuta să trăiţi clipe romantice de neuitat, aşa că pregătiţi-vă să petreceţi acea acea zi de sâmbătă cu cine vă este drag. Dacă sunteţi celibatar/celibatară, ieşiţi cu prietenii şi s-ar putea să fiţi săgetat de Cupidon. Ceea ce vi se potriveşte de minune, având în vedere că sunteţi renumit ca fiind “aventurierul” zodiacului! 

Cele mai citite

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă