10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

HOROSCOP BERBEC IULIE. Viaţa va fi tot mai bună în fiecare zi, de acum înainte. Marte, planeta ta călăuzitoare, nu mai este retrogradă, după ce luni de zile a lâncezit într-o mişcare foarte lentă. Dacă până acum ai simţit că mergi prin lipici, cu un pas înainte şi doi înapoi, acum ştii de ce. Fără ajutorul lui Marte, este foarte greu să faci vreun progres. Acum totul se va schimba în bine. Deocamdată, Marte se află în sectorul financiar din charta ta, unde va rămâne toată luna. Aşadar pregăteşte-te să faci schimbări în portofoliul de acţiuni sau investiţii. Sau, pur şi simplu priveşte mai cu atenţie cheltuielile lunare şi găseşte metode de a le reduce, pentru a putea aloca mai mulţi bani lucrurilor care chiar contează pentru tine.

Luna nouă, din 4 iulie, se va afla în sectorul casei, aşa că dacă vrei să te muţi sau să faci unele schimbări, acum se vor ivi oportunităţi. Ai putea face reparaţii, decoraţiuni sau curăţenie. Ai putea închiria, cumpăra sau vinde o proprietate, iar dacă ai nevoie de un credit pentru îmbunătăţirea casei, un credit ipotecar sau de refinanţare a unei ipoteci, luna nouă se va afla la limita razelor prietenoase ale lui Marte, ceea ce indică faptul că ai putea obţine înţelerea dorită dacă negociezi. Vei fi foarte convingător luna asta şi vei câştiga orice dezbatere.

Iulie este o lună populară pentru vacanţe, dar nu pleca încă, pentru că august este mai favorabilă călătoriilor. Trebuie să rămâi la birou, pentru că luna plină din 19 iulie îţi va aduce o revigorare a carierei – acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune momente profesionale din acest an. Luna plină va cădea în casa a opta a banilor altor oameni aşa că ai putea constata că se cristalizează o ofertă profesională, una care te va poziţiona mult mai sus în domeniul în care lucrezi. Iar oferta va veni cu un pachet financiar, care cuprinde termeni şi beneficii, bonusuri, drepturi de autor, avans, comision, pe care nu le poţi refuza. Sau vei rămâne în aceeaşi companie, unde vei primi o ofertă de la şefi cu condiţii mult mai bune decât visai vreodată.

O foarte frumoasă zi va fi şi duminică, 10 iulie, moment ideal pentru a-ţi duce partenerul la căţărat sau la un alt sport pe care-l puteţi practica împreună. Indiferent dacă eşti la începutul unei relaţii sau într-una deja închegată, 10 iulie este ziua perfectă pentru cuplu. Fă ceva fizic afară, iar seara vei râde şi te vei simţi grozav. Soarele va colabora frumos cu Jupiter, iar pentru că Soarele este guvernatorul natural al casei a zecea, a dragostei adevărate, chimia dintre voi va fi deosebit de specială.

Uranus va deveni retrograd în Berbec din 29 iulie până pe 29 decembrie. De obicei, această planetă uriaşă este retrogradă cinci luni în fiecare an. Cele mai productive momente în orice domeniu vor fi înainte de această dată.

Ai cunoscut pe cineva nou? Pentru prima întâlnire alege data de 6 iulie, când Venus şi Marte vor fi proeminente. Acesta este un duet, al cărui job este să lumineze începutul unei relaţii de iubire. Programează o cină uşoară într-un local plăcut şi comfortabil. Noaptea se va dovedi plină de dragoste. 

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă